Zbog incidenta u Vijestima: Popović podnio prijavu protiv Radulovića - Volim Podgoricu

Zbog incidenta u Vijestima: Popović podnio prijavu protiv Radulovića

Poslanik Liberalne partije Andrija Popović, podnio je danas prijavu protiv potpredsjednika Skupštine Crne Gore Branka Radulovića povodom incidenta prije dvije sedmice u prostorijama dnevnika Vijesti u kojem je Radulović, prilikom upada u njihove prostorije, prijetio novinarima i urednicima ovog medija.

Kako je istakao Popović, u cilju zaštiti digniteta Skupštine Crne Gore i očuvanja principa slobode medija u Crnoj Gori, neprimjeren Radulovićev gest mora biti opomena da bi se takvo ponašanje ubuduće spriječilo.

“Bez obzira na lične simpatije prema Raduloviću i bojazni da će se prijava pogrešno shvatiti, morao sam reagovati. Naročito čudi da je nakon velike greške i incidenta u dnevniku Vijesti i značajnog protoka vremena, izostalo njegovo izinjenje. Isto tako, važno je primijetiti izostanak zvanične reakcije Skupštine Crne Gore”, dodao je on.

Popović je prijavu podnio predsjedniku Odbora za ljudska prava i slobode Halilu Dukoviću, a ovo je prvi slučaj zaštite Etičkog kodeksa u Skupštini Crne Gore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com