Crnogorska misica o skandalu na Mis univerzuma: Namam ja šta da se izvinjavam! - Volim Podgoricu

Crnogorska misica o skandalu na Mis univerzuma: Namam ja šta da se izvinjavam!

Prva pratilja mis Crne Gore, Maja Čukić, koja se takmičila na izboru za Mis univerzuma u Las Vegasu, privukla je pažnju svjetskih medija koji su prenijeli snimak sa izborne večeri, tvrdeći da Crnogorka nije dozvolila predstavnici Filipina da priđe mis Kolumbije.

Pojedini portali su naveli i da je Čukić gurnula Piju Vurbah, koja je nakon pogrešnog proglašenja pobjednice, poslije desetak minuta preuzela krunu od Adrijadne Gutijerez, pozivajući se na snimak na kojem se to ne vidi.

Podgoričanka je Vijestima je objasnila šta se tačno dogodilo.

“Finalno veče je bilo užasno. U tom trenutku svi smo ostali zatečeni. Sve se desilo zbog greške voditelja i niko nije znao kako da odreaguje. Sve cure su bile ljute, jer je nastao haos”, prisjetila se ona.

“Većina djevojaka je prišla Arijadni, da je utješi, jer se vidjelo da je razočarana, i smatrale smo da smo u tom trenutku više potrebne njoj, nego Piji. Ubrzo je publika počela da se bije međusobno, tako da smo se svi razbježali”, prepričava ona i dodaje da tu nije bio kraj ružnim događajima.

“Kasnije je ispred hotela bila pucnjava i udes, i niko nije izlazio iz sobe, svi smo bili šokirani i tužni”, kazala je Maja, koja se osvrnula i na grešku voditelja Stiva Harvija.


Foto: Facebook

“I jedna i druga strana je izgubila mnogo, i veoma mi je žao zbog toga. Možda je trebalo da puste da se takmičenje završi, tako mis Kolumbije, ne bi bila ‘ponižena’ pred publikom, jer ona to tako doživljava, a onda poslije da kažu da je došlo do greške i da naprave posebno krunisanje samo za Filipinku”, mišljenje je Čukić.

“I tako bi se napravio haos, ali manji, jer od prvobitne situacije nije moglo gore. Mislim da niko neće zaboraviti ovo takmičenje, dok je živ”, zaključuje Maja, koja se osvrće i na medije koji su je predstavili u lošem svjetlu.

“Cijela situacija je izbila ni iz čega. Priznajem, postoje snimci na kojima se vidi kako vrištim, ali uopšte nisam vrištala zato što imam nešto protiv pobjednice. Meni je svejedno, jer kakve ja veze imam sa tim djevojkama”, tvrdi ona.

“Znala sam da će nastati haos i upravo zbog toga sam govorila ‘No, no!’. Kažu da sam gurnula Piju, i da sam joj blokirala put do Arijadne, jer je ona htjela da joj vrati krunu, ali to je apsurdno. Na snimku se vidi kako ja gledam zbunjeno u Piju, jer je ona u tom trenutku prišla i samo je stajala i gledala Arijadnu kako plače, i nije nista govorila”, pojašnjava ona.

“Sve djevojke su je čudno gledale, ne samo ja, jer u stvari nijedna nije znala šta ona želi u tom trenutku. Kako sam ja znala da ona želi da vrati krunu, kad samo stoji i zbunjeno gleda u Arijadnu?”, kaže ona i negira da je otjerala mis Filipina.

“Dok je gledam, ne govorim ‘Back off’ kao što svi tvrde, jer bi se vidjeli neki gestovi rukama. Ubrzo sam napustila scenu, i samo sam je zaobišla, nisam je gurnula, kao što govore, što je toliko smiješno i glupo, i upravo se oko toga stvorila cijela frka. Zato što je neko izmislio da sam pobjednicu gurnula sa scene”, kaže Čukić.

“Bila sam vrlo ljuta u početku, jer su me  napali  bez razloga, ali me je sve brzo prošlo, jer sam shvatila da je to sve stvar medija”, istakla je Čukić u čije ime su se izvinili organizatori izbora za mis Crne Gore, putem oficijelne Facebook stranice.

“Nemam ja za šta da se izvinjavam, iskreno, nisam uradila ništa zbog čega bih se nekome izvinjavala, ali naravno da ću uraditi sve da se drama oko takmičenja konačno završi. I opet ne vidim ništa loše u izvinjenju, nije to strašna stvar. Oni su se izvinili, jer su smatrali da je to najbolja opcija, i ja nemam ništa protiv toga”, rekla je Čukić.

Agencija MissYU, koja upravlja Majinom stranicom, izvinila se u njeno ime, ali se nije potrudila da sa stranice ukloni brojne uvredljive i vulgarne kometare na njen račun.

“I pored svega, u Las Vegasu je bilo predivno”

Maja Čukić i  pored  loših događaja ima i lijepe utiske sa izbora za Mis univerzuma i kaže da je takmičenje za nju bilo predivno iskustvo.


Foto: Facebook

“Vidjela sam Las Vegas i upoznala djevojke iz različitih država, sa nekima sam stvorila prijateljstva za cijeli život. Sa njima je 20 dana prošlo veoma brzo, jer smo svaki dan učinile nezaboravnim”, kaže ona.


Foto: Facebook

“Veoma mi je žao što se takmičenje završilo, upravo zbog njih, jer mi mnogo nedostaju. Imale smo razne aktivnosti, koja će mi zauvijek ostati u sjećanju, kao kada smo bili dio akcije ‘Stop Hunger’ i punile kese hranom za djecu i odrasle širom svijeta, koji imaju problem sa izgladnjivanjem. Bilo je divno, organizacija i sve ostalo je bilo fenomenalno”, rekla je Čukić.

Ona na izboru nije ostvarila uspjeh, a kaže da bi “lagala kada bi rekla da nije očekivala suprotno”.

“Ali sam to na neki način i očekivala, pošto su kandidatkinje bile iz mnogo jačih država, koje su u njih uložile i dosta novca i truda. Ali na kraju, nekako mi to nije ni bilo važno, sam uspjeh je biti na tom takmičenju”, zaključila je ona.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com