ŠAMPIONI IDEMO Zašto je navijačka pjesma Srbije za EP oduševila Amerikance! (VIDEO) - Volim Podgoricu

ŠAMPIONI IDEMO Zašto je navijačka pjesma Srbije za EP oduševila Amerikance! (VIDEO)

Iako Evropsko prvenstvo u vaterpolu još nije počelo, zvanična navijačka pjesma srpske reprezentacije već se proširila daleko izvan granica Srbije.

Jedan od vodećih američkih portala o plivanju, objavio je priču o pjesmi „Idemo! (Naprijed Srbijo)“ skrenuvši pažnju na ogromnu popularnost vaterpola u Srbiji i naravno, najboljem svjetskom vaterpolo timu! Poredivši broj zlatnih medalja koje je do sada Srbija osvojila sa brojem stanovnika Srbije u tekstu odaju veliko priznanje Srbiji na nevjerovatnim uspjesima.

Ako želite da saznate kako o navijačkoj pjesmi i reprezentaciji piše ovaj portal i zašto ističu Milorada Čavića, možete učiniti na linku ispod:

https://swimswam.com/serbia-is-mad-about-water-polo-video/

Somborski bend NEOZBILJNI PESIMISTI snimio je spot za zvaničnu navijačku pjesmu Vaterpolo reprezentacije Srbije koja nosi naziv„Idemo! (Napred Srbijo)“ a koja će bodriti srpske  vaterpoliste u Kombank Areni od 10. do 23. januara! U snimanju spota su  učestvovale brojne javne ličnosti koje su tim gestom željele da podrže vaterpolistkinje i vaterpoliste Srbije uoči Evropskog prvenstva u Kombank Areni i, posebno, svakodnevne heroje među nama – što ih je sve spontano okupilo u ovom humanitarno-muzičko-sportskom projektu pod ujedinjenim imenom Šampioni srca.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com