PODGORICA: Budućnost produžila ugvor sa tri igračice - Volim Podgoricu

PODGORICA: Budućnost produžila ugvor sa tri igračice

Ženski rukometni klub Budućnosti potpisao je nove ugovore sa tri igračice koje već godinama čine okosnicu tima aktuelnog šampiona Evrope – pivoti Dragana Cvijić i Suzana Lazović, te lijevo krilo Biljana Pavićević parafirali su ugovore po kojima će dres najtrofejnijeg crnogorskog kluba nositi do kraja naredne sezone.

Dragana Cvijić, rođena 15. marta 1990. u Beogradu, u Budućnost je stigla 2011. godine iz redova slovenačkog Krima kao jedan od najvećih evropskih talenata na poziciji pivota, sa našim klubom osvojila je dva trofeja Lige šampiona (2012. i 2015.) i jedna je od najboljih igračica u Evropi na svojoj poziciji. Sa ekipom Budućnosti ima i tittulu vicešampiona Evrope iz 2014, te četiri trofeja Regionalne lige.

Tandem na poziciji pivota i u narednoj sezoni, Cvijić će činiti sa našom reprezentativkom Suzanom Lazović (rođena 28. januara 1992. u Podgorici), koja je 2008. sa 16 godina debitovala u Ligi šampiona u dresu Budućnosti i od tada ima zapaženu ulogu u timu Dragana Adžića, prije svega u fazi odbrane i u tom segmentu igre je među najboljima u Evropi. Lazović ima dva osvojena trofeja Lige šampiona i pet titula pobjednika Regionalne lige.

Još jedna standardna crnogorska reprezentativka potpisala je novi ugovor – Biljana Pavićević (rođena 12. maja 1988. u Podgorici) uz Majdu Mehmedović čini jedan od najboljih tandema lijevih krila u Ligi šampiona, a nakon povratka u redove Budućnosti 2012, osvojila je najvažniji trofej u evropskom rukometu 2015. godine.

 

(cdm.me)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com