Rukometaši igrali sjajno ali ipak poraženi od Danske - Volim Podgoricu

Rukometaši igrali sjajno ali ipak poraženi od Danske

Crnogorski rukometaši poraženi su od Danske 30:28 u drugom kolu Evropskog prvenstva.

Izabranici Ljubomira Obradovića odigrali su sjajan meč, bili su do posljednjeg minuta u igri, ali u finišu nijesu pronalazili rješenje u napadu. Na momente nijesmo imali ni sreće kada je Borozan pogodio stativu, a i sudije su u jednom napadu sudile Lipovini korake, sumnjivo, baš u momentu kada je došao uz zicer. Na sve to nadovezala se klasa Mikaela Hansena i iskustvo Danaca što je dovelo do poraza.

Vodili smo veći dio meča, na poluvremenu imali dva rzalike. Danska je furioznom sekvencom i serijom od 5:1 stigla do plus dva, ali i na to smo imali odgovor, ostali smo do kraja u igri i zaslužili mnogo više od poraza.

Blistao je Nemanja Grbović sa sedam golova iz sedam šuteva, dok su po četiri gola postigli Miloš Vujović, Vasko Ševaljević i Vuko Borozan. Mijatović je imao briljantnu golmansku noć sa 17 odbrana.

Naši će u posljednjem kolu igrati protiv Rusije i treba nam pobjeda da se plasiramo u drugu fazu prvenstva (ako Danska pobijedi Mađarsku treba nam trijumf sa tri gola razlike). Sa ovakvom igrom imamo čemu da se nadamo!

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com