Djelovi više gradova bez struje zbog radova - Volim Podgoricu

Djelovi više gradova bez struje zbog radova

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici „Sib 2“, u utorak 19.januara, u terminu od 10.30 do 11.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja preko puta Hrama (dio ulica Džordža Vašingtona i Dalmatinske).

-Zbog radova u trafostanici „Pozorište“, u utorak 19.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće djelovi ulica Bokeške, Vučedolske, Njegoševe, Hercegovačke i Stanka Dragojevića.

-Zbog radova u trafostanici „Donja Gorica 1“, u utorak 19.januara, u terminu od 12 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Lješkopoljske ulice, ulica Bora Tamindžića, Desanke Maksimović, Dušana Mugoše i Dom zdravlja D.Gorica.

-Zbog radova u trafostanici „Blok 19-3“, u utorak 19.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće soliteri Limun i Pomorandža u ulici 4.jula.

-Zbog radova u trafostanici „Škola Farmaci“, u utorak 19.januara, u terminu od 13 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Farmaka kao i škola u Farmacima.

-Zbog radova na 35 kV kablu Centar-Gorica stara, u utorak 19.januara, u terminu od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Zlatice, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, Repetitor Sjenica i dio Meduna. Takođe bez napajanja će biti i Gornji i Donji Rogami, Miletine njive, Vranjske njive, dio Veljeg brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola strana i dio naselja oko trafostanice u Zagoriču.

-Zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 2, u utorak 19.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača iz ul. Dostieja Obradovića, ul. Cara Lazara, dio Kraljevačke ulice, dio Cvjetne ulice, dio Aerodromske ulice kao i Dom zdravlja na  Starom Aerodromu.

Ulcinj

-Zbog radova u trafostanicama „ Meterizi 2“ i „Meterizi 3“, u utorak 19.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Vida Matanovića od Belvedera do Vojnih zgrada i karaule.

Bar

-Zbog radova u trafostanici Mirošica 1, u utorak 19.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica 20.jula, Željezničke zgrade, Autobuska stanica Sutomore, Pijaca u Sutomoru i prodavnica „M“.

Nikšić

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u utorak 19.januara, u terminu od 12 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u ulici Peka Pavlovića.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com