Buksovci priznali Kosovo, Kesić ih nagovarao da promijene odluku - Volim Podgoricu

Buksovci priznali Kosovo, Kesić ih nagovarao da promijene odluku

U sinoćnjoj radio emisiji The Books of Knjige na Anteni M gost je bio Zoran Kesić, autor popularne emisije “24 minuta” na televiziji B92. Buksovci su mu saopštili da su preksinoć pozvali Hašima Tačija oko 20 sati i rekli mu da priznaju Kosovo, dok ih je Kesić potom nagovarao da povuku tu svoju odluku nudeći ustupak, srazmjeran svojem medijskom uticaju, da se Srbija prestane ljutiti na Crnu Goru što ce ući u NATO.

Kesić je dalje istakao da Crna Gora i Srbija moraju “ostati dva oka u glavi i da je bitan razgovor, dakle komunikacija, i da treba graditi mostove na bazi onoga čega trenutno imamo, a to je prijateljstvo”.

Popaj mu je na to odgovorio da “treba tražiti stvari koje nas spajaju a ne one koje razdvajaju, poput Mojkovačke bitke ili vaterpolo utakmice”.

“Ja mislim da bi bio lijep ustupak Crne Gore da ne igra punom snagom jer je Srbiji jako bitno da vaterpolisti pobijede”, kazao je Kesic misleći na večerašnje finale EP u Beogradu.

U daljem razgovoru se pričalo o premijerima Crne Gore i Srbije, prostituciji, najljepšoj tv voditeljki, ali i njihovom skorašnjem susretu.

Kompletan razgovor možete poslušati u prilogu:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com