“Moj brat nije prodavao drogu” - Volim Podgoricu

“Moj brat nije prodavao drogu”

“Moj brat nije prodavao drogu. On se od novembra nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, zbog napada na službeno lice”

prepelica

(foto:Vladimir Otašević)

Bjelopoljka Biljana Darmanović tvrdi da njen brat Darko Femić (44) ne prodaje drogu i da policija tokom pretresa njihove kuće nije pronašla ništa nelegalno.

Protiv Darka Femića je prije tri dana podnijeta krivična prijava  zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga,  u sklopu policijske akcije “Kukolj”

U toj akciji, zbog prodaje droge, procesuirano je 30 osoba.

“Moj brat nije prodavao drogu. On se od novembra nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, zbog napada na službeno lice”, kazala je Darmanović.

Ona tvrdi  da je policija nekoliko puta “maltretirala njenu porodicu”.

“Prije nekoliko dana po ko zna koji put su  upali u našu porodičnu kuću.

Tražili su, navodno, drogu i naravno ništa nijesu  našli. Naša kuća je postala autobusko stajalište bjelopoljske policije.

Ne znam na osnovu čega tvrde da moj brat prodaje drogu. Ja mu šaljem po dva, tri  eura  kad mu   treba za neke sitnice, zar narkodiler ne bi imao dovoljno novca da ne pozajmljuje”, kazala je Darmanović.

Istakla je da je njen brat ranije pokušao da odloži izdržavanje zatvora zbog krivičnog djela napad na službeno lice.

“Tražio je od suda da mu odloži izdržavanje kazne, jer ima dijete od godinu dana koje ne može da čuva ni njegova vanbračna supruga (takođe u zatvoru). Sud taj razlog nije uvažio, tako da dijete čuva naša sestra”, rekla je Darmanović.

Dodala je da je Darko lošeg zdravstvenog stanja.

“Ima bolesno srce. Sve što se dešava sa policijom  ima negativan efekat na zdravstveno stanje svih nas, ne samo mog brata”, kazala je Darmanović.

Iz Uprave policije “Vijesti” juče nijesu mogle da dobiju odgovor da li su tačne tvrdnje Darmanovićeve, da tokom pretresa u kući porodice Darka Femića nije pronađena droga.

 

(vijesti)

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything similar to this before. So nice to uncover somebody by incorporating original ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this fabulous website can be something that is required on-line, somebody after some originality. valuable project for bringing something totally new towards net!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com