Živi mrtvac: Evo kako Rokfeleru odgađaju smrt, dok on ubija milione ljudi - Volim Podgoricu

Živi mrtvac: Evo kako Rokfeleru odgađaju smrt, dok on ubija milione ljudi

Dobio sedmo srce! Da, dobro ste čuli. David Rokfeler mjenja srce kao što se mjenja ulje na autu i namjerava živjeti 200 godina.

David Rokfeler (rođen 1915.) je američki bankar i javno najistaknutiji (ujedno i najstariji živi) član ekstremno bogate familije Rokfeler, koja većini svog bogatstva duguje profitabilnom poslovanju nekadašnjeg Standard Oil­a; kompanije koja je zbog protivzakonitog stvaranja monopola bila 1911. godine odlukom vlasti SAD prisilno podjeljena na 34 kompanije.

Tokom života Rokfeler je uspio ostvariti uticaj dostojan nasleđa jedne od najmoćnijih kapitalističkih dinastija u istoriji, koji ga prati i danas. David Rokfeler je 1954. godine pokrenuo Bilderberg grupu, gdje do danas neprikosnoveno odlučuje o pozivanju novih članova, a 1973. godine osnovao je Trilateralnu komisiju. Uticaj tih udruženja na svjetska kretanja je velik, ali ne do kraja prepoznatljiv.

Živi od tuđe smrti!

David Rokfeler je hazarski Jevrej i trenutno najstariji živući predvodnik svog hazarskog plemena Rokfeler, odnosno plemena koje vlada ili misli da vlada ovim svetom. Rokfelerovi su familija koja sistemski finansira eugeniku, odnosno “ubijanje” čovečanstva. Oni su familija koja je javno priznala da je finansirala projekte za kontrolu stanovništva putem masovnog vakcinisanja, a koje je sadržalo toksične dodatke koji uzrokuju neplodnost i sterilitet kod žena i muškaraca te spontane pobačaje kod žena.

Rokfeler je 6 puta spriječio svoju smrt tuđim, mladim srcem od kojeg, kako kaže, svaki put nanovo osjeća mladost a što je zaista monstruozno ako imamo u vidu da hiljade ljudi, djece umire pod njegovom palicom, a isto toliko ih ne može dobiti priliku za novi život transplantacijom jer za to nemaju novca.

Ići na transplantaciju srca s 99 godina je zaista bolesno pogotovo ako si već 5 puta prije toga uzeo tuđe srce kako bi mogao živjeti, a to je samo dokaz da se Rokfeler boji smrti – jako.

Zašto se boji? Boji li se vječnosti koja ga čeka? Zar gotovo 100 godina života nije bilo dovoljno? Pa on je odavno mrtav a na životu ga samo održavaju tuđa srca, što je dokaz njegove dijaboličnosti. Jer ko zna ko je izgubio život da bi Rokfeler mogao živjeti i ubijati, po šesti put!

Može on izbjegavati smrt na ovaj način ali ne i pravednost koja ga čeka u večnosti!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com