OVA ŽENA JE HEROJ: Mirjana Bakić zgrabila bebu i trčala ka Kliničkom, ne misleći na sebe! - Volim Podgoricu

OVA ŽENA JE HEROJ: Mirjana Bakić zgrabila bebu i trčala ka Kliničkom, ne misleći na sebe!

Vijest o podvigu medicinske sestre Opšte bolnice u Beranama Mirjane Bakić, već je obišla Crnu Goru, a među prvima joj je priznanje odala glavna sestra bolnice u Beranama Branka Delević.

Mirjana je, kako je objasnila Delević, doživjela saobraćajnu nezgodu prilikom transporta tek rođene bebe za Podgoricu, ali je zahvaljujući hrabrosti i pribranosti uspjela da na vrijeme prebaci novorođenče u Klinički centar.

-Ja sam ponosna glavna sestra na savjesno, stručno i prije svega emetivno osoblje OB Berane, napisala je Branka na svom Fejsbuk profilu i ispričala dramu koja se dogodila.

-Moja koleginica je bila heroj. Bila je u transportu novorođenčeta, kada je na kružnom toku prema KCCG, u bolnički auto udario drugi auto…Mirjana zadobija teže povrede, ali je to ne remeti da zgrabi novorođenče i sa ambu balonom trči prema kliničkom, prebacuje je taksi do kliničkog, gdje dijete predaje bez ikakvih povreda… A onda ona završava u urgentnom. Kasnije biva smještena na neurologiju. Mislim da je ovo veliki podvig koji zaslužuje sve pohvale, kao i da bude medijski propraćen a nije, zbog čega veoma žalim, zaključila je Delević i poželjela koleginici brz oporavak.

 

posao1
Foto: Facebook

(Volim Podgoricu)

9 komentara

  1. Bravo Miro ! Bog ti dao sve što poželiš u životu.., veliki pozdrav iz Srbije kome je ponosna ujčevina iz Berana.

  2. Mirjana ne glasa za Mila i njegovo kolo ustaskih praporaca.
    Mirjana je hrabra.
    Mirjana je pametna.
    Budi kao Mirjana.

    1. Moras li srati na svakoj temi ? Nije ti Milo daleko, put pod noge pa ga pljuni u facu .Nemoj pljuvati po ekranu, budi frajer uzivo…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com