PODGORIČANKA OGORČENA: U “Voliju” naplaćuju i ono što niste kupili, i to se redovno dešava - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA OGORČENA: U “Voliju” naplaćuju i ono što niste kupili, i to se redovno dešava

“Kada sledeći put budete trgovali u “Volijevom” diskontu na Zabjelu, provjerite račun”, upozorava čitateljka koja nam se javila sa molbom da objavimo šta se njoj dogodilo, uz napomenu da to nije – prvi put.

“Molim vas da objavite kako radnice u “Našem diskontu” kucaju duple artikle i artikle koji nisu kupljeni, ali uvijek. Samo da upozorite kupce da provjeravaju svoje račune, jer nama se to redovno dešava, i uvijek se moramo vraćati da ispravimo njihove lopovske greške”, napisala je naša sugrađanka uz priložen snimak spornog  računa.

racun00

Na fotografiji koju nam je dostavila Podgoričanka, čiji identit je poznat redakciji, jasno se vidi da je kasirka otkucala  32 nes kafe, iako je ona, kako naglašava, kupila samo četiri. Kada je došla kući i uporedila račun sa artiklima, vidjela je da je “kupila” čak 32 nes kafe! Kako je spisak kupljenih artikala veoma dugačak, malo ko bi se, po dolasku kući, upustio u kontrolisanje računa. Međutim, naša čitateljka kaže da se već nekoliko puta “opekla”, i da je veoma oprezna.

-Ajde da se dogodilo jednom, svako može da pogriješi, ali ovo se dešava već nekoliko puta, tvrdi ona. Kada je sa suprugom otišla da reklamira račun, dali su joj kopiju, a originalni račun zadržali.

-Dali su nam ovu kopiju jer je suprug insistirao da nam daju račun, a original je kasirka zadržala, valjda da bi pravdala šefici, kaže naša sagovornica.

Novac joj je, kako kaže, vraćen, ali je postojala velika vjerovatnoća da uopše ne pogleda račun i ne primijeti da je platila tačno 5,32 eura više nego što je trebala.

kafe

Kopija računa

 

 

 

5 komentara

  1. Ova je informacija objavljivana prije par mjeseci na drugim portalima. Otužno spinovanje. Kome činite uslugu?

  2. Ocigledno je da je nenamjerna greska,zato imate racun i reklamacija Vam je uvazena.Zasto toliko negativnosti,ziv cocijek grijesi i ispravlja greske.Dobili ste racun naravno da treba i da ga provijerite a ako ima greska ne znaci da je neko lopov.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com