SKANDALOZAN OGLAS ZA POSAO PODGORIČKOG “VODOVODA”: Imate JEDAN DAN da se prijavite! - Volim Podgoricu

SKANDALOZAN OGLAS ZA POSAO PODGORIČKOG “VODOVODA”: Imate JEDAN DAN da se prijavite!

Podgoričko preduzeće “Vodovod i kanalizacija” objavilo je oglas kojim traži samostalnog referenta za odnose sa javnošću, ali ste morali biti brži od Brzog Gonzalesa da biste uopšte došli u priliku da aplicirate! Naime, oglas je bio otvoren samo – jedan dan!

Podgoričanin koji je  pokušao da uđe u konkurenciju za ovo atraktivno, ali i zahtjevno radno mjesto, predao je dokumenta, ali je odbijen jer je – zakasnio.

On je na Tviteru objavio odgovor “Vodovoda”  gdje se navodi da je rok za prijavu bio 1 dan, te da je njegova prijava evidentirana kao neblagovremena.

oglas

Da stvar bude još gora, ovaj Podgoričanin tvrdi da u oglasu, čak, nije ni pisalo da je rok za prijavu – 1 dan?!

Iz podgoričkog Vodovoda su za portal Cdm rekli da oni “imaju pravo na objavu oglasa ovakve sadržine”, te da su ZZZCG poručili koliko će on i trajati.

“Ne postoji zakon koji reguliše minimalni rok trajanja oglasa”, kazali su iz Vodovoda. Oni su dodali i da “nije njihova stvar” što Zavod za zapošljavanje nije naglasio da oglas traje jedan dan.

Jedan dan nikako nije dovoljan da bilo ko prikupi dokumentaciju koja mu je potrebna da konkuriše, da ne govorimo o “želji” da se prijavi veći broj kandidata među kojima bi ovo preduzeće izabralo onoga sa najboljim kvalikfikacijama.

Evo kako su reagovali njegovi prijatelji na Tviteru. Da li vi mislite da je ovaj “oglas za posao” namješten?

 

1 komentar

  1. To nije jedini oglas koji je važio samo jedan dan, na sajtu zavoda za zapošljavanje svakog dana ima takvih oglasa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com