Na njih se uvijek možete osloniti: Ovaj Zodijak je ubjedljivo jedan od najpametnijih - Volim Podgoricu

Na njih se uvijek možete osloniti: Ovaj Zodijak je ubjedljivo jedan od najpametnijih

Ovaj praktični znak voli uživati u životu na konvencionalan način. Možemo ga smatrati najozbiljnijim znakom Zodijaka.

JARAC

Prijatelji i porodica

Kombinacija inteligencije i humora Jarca čine odličnim sagovornikom. On će se okružiti ljudima koji su iskreni, odani i produhovljeni. Voli biti u društvu istomišljenika, barem kada je u pitanju rad i posao. Njeguje odnose s voljenim i uvijek će priteći u pomoć prijatelju ili članu porodice. Oni su tradicionalni i neguju porodične vrijednosti.

Karijera i novac

Jarac poseduje pravi smisao za pronalaženje odgovarajućeg načina za obavljanje nekog posla. Započeće na dnu ljestvice, ali će doći do vrha. Nakon što postavi cilj, sve će učiniti da ga ispuni.

Jarac postavlja visoke standarde samom sebi, iskren je, uporan i predan. Pored Bika, on najbolje upravlja vremenom i novcem u horoskopu.

Ljubav i seks

Jarac je ozbiljan u vođenju ljubavi i voli kada se stvari odvijaju polako i sigurno. Nećete nikada vidjeti Jarca kako nepromišljeno donosi odluku. U ljubavnom odnosu je oprezan i ide korak po korak. Jarac cijeni demonstrativnost i treba mu dosta vremena da počne pokazivati svoju predanost nekome. Voli darivati i nije škrt kada je u pitanju zabava s voljenom osobom.

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji, a kod Jarca su to kolena i kosti.

(b92.net)

2 komentara

  1. Prevent leaving behind large amounts associated with finance in any affiliate marketing or even event web page! Almost all sites employ a rigorous insurance plan on spamming along with for anyone who is at any time falsely accused (deservingly and also mistakenly) involving transmitting unrequested email messages, you’ll probably have your levels shut down, that may cause a person getting rid of the initial funds way too!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com