Budućnost na pobjedu u Skoplju - Volim Podgoricu

Budućnost na pobjedu u Skoplju

Rukometašice Budućnosti gostovaće danas Vardaru u predposljednjem kolu Elitne runde Lige šampiona i u slučaju pobjede matematički će osigurati prvo mjesto u grupi pred četvrtfinale.

“Plave” su u prvom dijelu takmičenja razbile makedonsku ekipu u “Morači” sa 31:19.

– Veliki izazov i veliki protivnik bez obzira na ishod prvog međusobnog duela u Podgorici. To nije bilo njihovo pravo lice i očekujem tešku utakmicu u Skoplju. Naša želja je da prvi put slavimo u prelijepoj dvorani i pred punim tribinama. Osigurale smo prvu poziciju, ali ne nedostaje nam motiva, naročito u ovoj dvorani gdje još nijesmo slavile. To je dovoljan motiv i naša želja je da nastavimo pobjedničku seriju koju smo započele nakon što je Đer na startu glavne runde prekinuo prethodnu seriju bez poraza – kazala je Majda Mehmedović.

Budućnost još nema poraz od Vardara, a Biljana Pavićević vjeruje da će se tradicija nastaviti.

Igramo protiv tima koji ima vrhunske igrače, ali imamo pozitivna iskustva iz prethodnih duela protiv njih. Vjerujem da će tradicija biti nastavljena i da ćemo osvojiti dva boda u Skoplju. Ovaj duel treba da iskoristimo i kao pripremu za ono što nas očekuje u četvrtfinalu, nama je svaki meč značajan jer ih nemamo mnogo tokom sezone. Volimo da igramo pred punim tribinama i jedva čekamo početak duela koji će biti odigran u takvoj atmosferi – kaže Biljana Pavićević.

Susret u Skoplju zakazan je za 17.30.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com