Pogledajte TUČU navijača “Budućnosti” i “Škendije” u Makedoniji! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pogledajte TUČU navijača “Budućnosti” i “Škendije” u Makedoniji! (VIDEO)

 Prema informacijama policije Tetova, dva autobusa, u kojima su bili navijači rukometašica Budućnosti, zaustavili su navijači tetovskog prvoligaša.
Makedonski mediji javljaju da trenutno traju sukobi u centru Skoplja izmedju navijača Budućnosti i navijača Vardara. Specijalne jedinice policije tjeraju navojače Vardara i Budućnosti u blizini hotela Holidej In, a navijači imaju hladno oružje, javljaju mediji u Makedoniji.
Policijska akcija u Skoplju

U tuči navijača tetovske Škendije i podgoričke Budućnosti, u nedjelju je u blizini planinskog prevoja Straža u zapadnoj Makedoniji, povrijeđeno 15 osoba, od kojih dvije teže, prenijeli su makedonski mediji.

Kako se navodi, prema informacijama policije Tetova, dva autobusa, u kojima su bili navijači rukometašica podgoričke Budućnosti, zaustavili su navijači tetovskog fudbalskog kuba Škendija. Policija navodi da su oni počeli da bacaju tvrde predmete na crnogorske autobuse, nakon čega je došo do koškanja i fizičkog obračuna dvije grupe.

 Dio povrijeđenih, uglavnom crnogorskih državljana, zadržan je u gostivarskoj bolnici, a dvije osobe koje su teže povrijeđene prebačene su u Skoplje. U obračunu dvije grupe oštećeni su autobusi i razbijena stakla.

Kako navode mediji, grupa navijača iz Tetova poznatih kao “balisti” putovali su za Kičevo u 10 autobusa na prvenstvenu utakmicu “Škendije” protiv tima “Horizont Turnovo”.

Ženski rukometni klubovi podgoričke “Budućnosti” i skopskog “Vardara” u nedjelju u Skoplju od 17.30 igraju utakmicu EHF Lige šampiona.

 

https://www.facebook.com/307749779261874/videos/1026414617395383/

2 komentara

  1. Definitely believe that which you said. Your favourite reason seemed to be on the internet the simplest factor to consider of. I say to you, I definitely get irked at the same time as other people think about issues that they just don’t recognise about. You managed to hit the nail upon the top well defined out the entire thing without having side effect , other folks could take a signal. Will probably be again to get more. Thank you!

  2. I do believe all of the ideas you’ve presented for your post. They are very convincing and can definitely work. Nonetheless, the posts are very quick for starters. May you please prolong them a little from subsequent time? Thanks for the post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com