Navijači Škendije napali “Varvare”, dvoje teže povrijeđeno! - Volim Podgoricu

Navijači Škendije napali “Varvare”, dvoje teže povrijeđeno!

 Prema informacijama policije Tetova, dva autobusa, u kojima su bili navijači rukometašica Budućnosti, zaustavili su navijači tetovskog prvoligaša.

U tuči navijača tetovske Škendije i podgoričke Budućnosti, u nedjelju je u blizini planinskog prevoja Straža u zapadnoj Makedoniji, povrijeđeno 15 osoba, od kojih dvije teže, prenijeli su makedonski mediji.

Kako se navodi, prema informacijama policije Tetova, dva autobusa, u kojima su bili navijači rukometašica podgoričke Budućnosti, zaustavili su navijači tetovskog fudbalskog kuba Škendija. Policija navodi da su oni počeli da bacaju tvrde predmete na crnogorske autobuse, nakon čega je došo do koškanja i fizičkog obračuna dvije grupe.

Dio povrijeđenih, uglavnom crnogorskih državljana, zadržan je u gostivarskoj bolnici, a dvije osobe koje su teže povrijeđene prebačene su u Skoplje. U obračunu dvije grupe oštećeni su autobusi i razbijena stakla.

Kako navode mediji, grupa navijača iz Tetova poznatih kao “balisti” putovali su za Kičevo u 10 autobusa na prvenstvenu utakmicu “Škendije” protiv tima “Horizont Turnovo”.

Ženski rukometni klubovi podgoričke “Budućnosti” i skopskog “Vardara” u nedjelju u Skoplju od 17.30 igraju utakmicu EHF Lige šampiona.

(novosti.rs)

1 komentar

  1. Hi there very nice blog!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your site and take the feeds also?KI’m glad to seek out a lot of useful info here in the submit, we want work out more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com