Poruka Tanje Bošković silikonkama je nešto najbolje što ćete danas pročitati - Volim Podgoricu

Poruka Tanje Bošković silikonkama je nešto najbolje što ćete danas pročitati

Srpska glumica i dalje izgleda zanosno, a kako je otkrila ne posvećuje previše vremena fizičkom izgledu i njezi.
U intervjuu koji je dala za “Dnevni avaz”, Tanja Bošković je rekla da voli ljepotu, ali da ona ne zavisi od skupih krema i šampona. Na pitanje koliko vremena posvećuje izgledu kaže – malo.

– Čovjek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena ako se to posmatra kao njega. Uopšte ne spadam u te žene. S druge strane, volim da plivam, uglavnom hodam, i to kroz život, izbjegavam vožnju automobilom, volim da se družim s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a njegovati zdravlje je naša obaveza. Ako govorite o fizičkim stvarima, volim ljepotu i cio život joj služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi spolja. Sreća se njeguje drugačije. Toj njezi posvećujem vrijeme. Ove bore koje imam, sve sam zaradila najvećom radošću. Umijem da starim, naša tijela su propadljiva. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Džaba vam silikoni, koga ćete uvjeriti, sebe u ogledalu, šta? Da niste imali ozbiljan i dubok život, te da niste nikome ništa podarili, nego šta? Ništa – rekla je Tanja Bošković.

Tanja Bošković

Foto: Rajko Ristić

U slobodno vrijeme glumica se bavi ručnim radom, uređuje i preuređuje, gradi, pravi, crta.

– Nerviraju me sivi zidovi. Volim ljepotu, lijepe vrtove i volim da ih sređujem. Volim da to bude uredno i lijepo. Volim da gledam sport, ali nije odmor nego se nerviram. Pravi odmor je kroz fizički rad.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com