PODGORICA: Uspješna akcija navijača i Skupštine FK “Zabjelo”: Struja plaćena, sezona spasena - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uspješna akcija navijača i Skupštine FK “Zabjelo”: Struja plaćena, sezona spasena

Navijači Fudbalskog kluba „Zabjelo” uspjeli su  da sakupe novac za izmirenje duga za struju.

Kutije za pomoć postavljene su, osim toga naselja, i u lokalima u drugim dijelovima grada.

Simpatizeri su uplatili 536,98 eura za struju, podršku su dobili i od suparnika  – fanova  “Čelika” iz Nikšića, koji su najavili da će možda doći u nedjelju u 14 časova da bodre svoj tim na stadionu “Zabjela”.

“Utakmica prvog tima protiv “Čelika” biće odigrana u nedjelju, a počeće u 14 časova. Svu snagu i ljubav prema našem klubu, sa protestom prenesimo na stadion. Neka ulice budu preplavljene ljudima, nek se pjesma čuje na stadionu kao nikada”, navodi se na Fejsbuk stranici Republike Zabjelo.

Predsjednik Skupštine kluba Zoran Popivoda kazao je  “Vijestima” da su juče riješili problem finansiranja kluba za drugi dio sezone,  da je Glavni grad uplatio dio novca, nešto su obezbijedili.

“Nećemo imati problema sa finansijama. Treba da sjednemo i da se dogovorimo o formiranju Uprave kluba, jer je sada nema”, kazao je Popivoda.

On je istakao da nije tačno da prostor gdje je teren neko mjerka, kako bi na njemu bio sagrađen blok zgrada.

“To su spekulacije, FK ‘Zabjelo’ ima svoj kult, a i da nije tako, fudbalski stadion je jedino mjesto gdje se omladina našeg naselja može okupljati”, kazao je Popivoda.

Navijači FK “Zabjelo2 pokrenuli su veliku akciju prikupljanja novca, kako bi spriječili gašenje tog kluba koji postoji od 1963. godine.

Za nedjelju u podne je planiran “Protest spasa – gase nam Zabjelo, gase nam ime”,  u dvorištu  škole “Vuk Karadžić”.

(vijesti.me)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com