NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA MART: Bikovima veliki uspjeh, ribe u depresiji, ovnovi se vraćaju kući… - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA MART: Bikovima veliki uspjeh, ribe u depresiji, ovnovi se vraćaju kući…

ovanOVAN

Posao:
Dragi Ovnovi,
Svi horoskopski znaci mogu osjetiti određen energetski pad, pa i vi neumorni Ovnovi, što je u vezi dva pomračenja u martu i to Sunca (9. marta) i Mjesaca u Vagi (23. marta). Iako se pomračenja neće vidjeti sa našeg područja, energetski uticaj će se osjetiti i zato je ovo period kada ćete spontano smanjiti brzinu i djelimično se umiriti.
Svjesni ste da je dovoljno posla obavljeno u prethodnom periodu i da bi vam odmor prijao. Dok ste pod uticajem Marsa u Strijelcu bilo bi dobro da se uputite na kraći put van granice i tamo se osvježite. Čuvajte se da vam u brzopletosti ne iscuri neka poslovna tajna.
Snagu i volju za rad ćete u potpunosti vratiti u poslednjoj dekadi marta, kada Sunce uđe u vaš znak. To je ujedno odličan period za one koji traže posao da se maksimalno aktiviraju, jer je tada velika vjerovatnoća da će ga i pronaći.
Stare astrološke knjige kažu, da se u periodu pomračenja Sunca ne pokreću novi poslovi, pa je najbolje da sačekate bolje planetarne prilike za v eliku promjenu, koja kao potreba već duže vrijeme vri u vama. Time ćete izbjeći razočarenja i dati sebi vremena da provirite u sebe i utvrdite šta stvarno želite.
Finansijska situacija je odlična, jer stižu neočekivanasredstva iz inostranstva.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Zauzeti Ovnovi, naročito oni u braku, vratiće se fizički, emotivno i duhovno svom toplom utočištu, na jedan izuzetan način, kao da nikada nisu ni odsustvovali iz familije, kuće ili svog gnijezda.
Kako je jedan eventualni flert u prošlom periodu izblijedio, zbog nekih tajni, komplikacija i vaših strahova, vi obnavljate romantiku i unosite svježinu u vaš postojeći ljubavni odnos. Upotrijebite sav vaš šarm i neodoljivost, jer sad je vrlo važno da uspjete da komunicirate pravilno i lijepo, pogotovo pri postavljanju novih zahtjeva i dogovora. Taktički Izbjegnite razgovore i diskusije u porodici na kritični datum 23. Marta, kao i par dana prije i poslije.
Svako pomračenje Sunca ima uticaja na djecu i zato 9. marta obezbijedite im miran dan, gdje su zaštićena od eventualnih povreda.
Odličan period da se zajedničkim snagama upustite u proljećno čišćenje stana ili kuće da bi se izbacile nepotrebne stvari vezane za prošlost i da bi se unela nova pozitivna energija.

Ako ste slobodni:
Prvih nedelju dana marta, tačnije, završno sa 6. martom kada je vaša planeta Mars još u Škorpiji a Venera, kraljica ljubavi, u kući tajni, privlačiće vas zabranjeno voće iz nedavnih kontakata ili skorašnje prošlosti. Ali kako za vas ovaj mjesec u mnogome znači pomjeranje u naprijed i napuštanje starih obrazaca, koji su do sada snažno uticali na vas, pokrenućete se u drugom pravcu. Jedno putovanje u poslednjoj nedelji marta, ili vaša aktivnost na nekom kursu ili u obrazovnoj ustanovi, daće vam priliku za novu ljubav i vezu. Kompatibilnost i divni trenutci za pamćenje. Kakva vrcava energija i promjena!

Zdravlje:
Oscilatorni prilivi energije i blaga nervoza. Čini vam se da se osjećate kao zatvoren lav u kavezu i to sve može uticati na vaš krvni pritisak, glavobolju i nesanicu.
Da bi ublažili ove neprijatne simptome trebalo bi da što više boravite na svježem vazduhu, mijenjate mjesta boravka i izlazite u duge šetnje. Ako ste u prilici, najbolje bi bilo da sebi priuštite valjan odmor i to sa odabranikom vašeg srca.
Glavobolje se možete riješiti pravilnim uzimanjem tečnosti, odnosno vode i prirodnih sokova. Za smirivanje napetosti i nesanice kao narodni lijek preporučuje se čaj od kamilice i kantariona.
Ženski dio populacije mnoga neprijatna stanja može zataškati promjenom svog imidža, zato posjetite frizera, kozmetičarku i modne prodavnice.

Srećni brojevi:
1, 8, 13, 27, 28


bikBIK

Posao:
Dragi Bikovi,
Dobar poslovni period vam počinje 13. marta, kada je vaše polje posla i karijere pod vrlo povoljnim uticajem dveju snažnih planeta, Plutona i Jupitera. Njihova pozitivna kombinacija energija čine vas taličnim i harizmatičnim i zaista vam sve ide glatko i od ruke u poslovnom smislu.
Priznaćete da su velike zasluge za poslovni uspjeh zapravo vašeg stalnog partnera, mada ste se i vi potrudili da kroz vrijeme steknete popularnost i usavršite se. Osjećate ličnu satisfakciju i spremate se za velike promjene koje će vas neosporno podići na veću poziciju.
Ako se bavite politikom ili se spremate za javni nastup, ovo je vaš vrhunac. Studenti mogu uspješno da diplomiraju. Prosto ste magični! Čestitam!
Kako se Jupiter kreće retrogradno uzdržite se od pretjerivanja i pohlepe, jer se novac lako može istopiti i zato je savjet da odložite investiranja za drugi period.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Planetarno nebo vam šalje ozbiljne signale da treba da obnovite ljubav i strast u vašem stalnom partnerskom odnosu.
Sasvim ćete se lijepo uklopiti sa partnerom ako se prepustite zajedničkom planiranju o porodičnim investicijama ili o poslovnim poduhvatima, a osvježenje ćete naći u zajedničkoj razonodi i kroz zajednička druženja sa poznanicima i prijateljima. Međutim, potrebno je dosta vremena i strpljenja da se ponovo zagreje zajednički krevet i moguće je da ćete se još uvijek na tom polju osjećati uskraćeno. Za seksualno nezadovoljstvo odgovorno je prisustvo Saturna u vasem 8. polju, polju slasne ljubavi.
Veze novijeg datuma će stagnirati ili će se iz nejasnih razloga naći u zamci seksualne inhibiranosti. Kao posledica svega toga, moguća su ozbiljnija udaljavanja i prekidi veza.

Ako ste slobodni:
Slobodni Bikovi, imaće izraženu potrebu da se za nekoga vežu i zato će puno vremena provoditi van kuće i u društvu. Mogu vas iz vaše družine privući romantične oči jedne Ribe ili neko ko je vrlo mlad, ali sve će se to završiti na pogledima i dobroj zabavi. Jedno staro prijateljstvo bi moglo biti prekinuto I primićte to vrlo emotivno.
Kako se poslednjih godina bavite više sobom i svojom edukacijom mogu vas zanijeti profesori, lični treneri ili religijski učitelji. Zanos i osjećaj da je to ono pravo popušta vas u poslednjoj dekadi marta. Shvatili ste da ono sa čim ste raspaljivali vašu maštu, jesu samo snovi o jednoj tajnoj erotskoj varijanti, a da tu ne postoji objektivnih osnova da se nečemu nadate. Ipak, izuzetak su mlade generacije studenata, koji imaju priliku da se ozbiljno zaljube. Tako i treba!

Zdravlje:
Vaše fizičko zdravlje je na zavidnom nivou ovog mjeseca. Ipak, zbog pretjerane osjetljivosti i prevelikih očekivanja, mogu se javiti promjene raspoloženja i tiha tuga, odnosno blaga stanja depresije. Započnite, ako već niste, sa fizičkim vježbama, koje u ovom trenutku najbolje balansiraju vaše duhovno stanje. Vitaminska ishrana je takođe odličan način da se osvježi organizam i popravi raspoloženje.

Srećni brojevi:
3, 4, 6, 12, 28


blizanciBLIZANCI

Posao:
Dragi Blizanci,
Planetarno nebo se u martu za vas narogušilo i priprema turbulenciju na poslu i zato je vrlo važno da ste za nju spremni i da iz nje izađete što manje ugroženi i povrijeđeni. Vaša prednost je vaša vladajuća planeta Merkur, koja je dobro pozicionirana u martu, jer brzo prolazi kroz tri znaka (Vodolija, Riba, Ovan) i skoro tri kuće, te tako pokriva više oblasti i ukazuje da odabranom komunikacijom, vašom oštrom inteligencijom i oprezom, možete mnogo toga da uradite i popravite. Naime, solarna eklipsa 9. marta događa se baš u vašem 10. polju karijere i kao zemljotres dobro potresa vašu sigurnost i situaciju u samoj firmi. Računajte na jednu neprijatnu čistku u okviru preduzeća ili čak čitavoj industriji i na promjenu hijerarhijskog reda. Dramatični događaji na svu sreću završiće se u vašu korist. Da bi Izbjegli nerviranja nekoliko dana prije i nekoliko dana poslije pomračenja izolujte se od negativnosti što više možete. Pozitivne rezultate možete očekivati već poslije 13. marta i od tada situacija kreće putem uspona. U ovim okolnostima, prijatno će vas iznenaditi velika pomoć prijatelja iz ženskog dela kolektiva.
Finansijska situacija je u fazi oporavka.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vjerovatno pod težinom događaja na poslu ne uspjevate da se opustite i tako prenosite nervozu u kuću i u familijarne odnose. Nemojte stvarati težinu i zagušljiv vazduh u kući, već naprotiv, iskoristite dom kao prijatnu oazu za užitak i odmor. Zajednički izlazak u prirodu je takođe u ovakvim situacijama od koristi. Koliko ćete u tome uspjeti u mnogome zavisi koliko ste sposobni da se kontrolišete i koliko ste u prethodnom periodu uspjeli da izgradite dobre temelje za ovakve oluje.
Novostvorene veze su na velikom testu, a vi niste ti koji možete da prećutite te je cijela situacija promijenjiva, odnosno toplo- hladna, tokom cijelog mjeseca.
Povedite računa o roditeljima, jer i oni prolaze kroz nepovoljan period.

Ako ste slobodni:
Slobodni Blizanci u drugoj dekadi marta mogu sresti intresantnu osobu i ući u vezu. Ukoliko ste zaposleni privući će vas osoba sa posla ili nekog zajedničkog projekta. Oni koji nisu u radnom odnosu imaće šanse da sretnu zanimljivu osobu iz komšijskog kruga i preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Na putu ste da se jako zaljubite i zato će te upotrijebiti sav svoj šarm i riječitost da dotičnu osobu osvojite. Biće to dobar izbor i probudiće vam strasti toliko da ćete sami sebe fascinirati. Fantastično!

Zdravlje:
U toku marta zdravlje vam je solidno a za hronične bolesnike stabilizovano. Jedino za poslovne Blizance stres može pojačati nervozu, nemir i izazvati loš san. Pokušajte da ublažite ovo stanje sa preparatima za smirenje na prirodnoj bazi da vas u budućnosti nerviranje ne bi mnogo koštalo. Takođe, odmarajte se što više u toku dana i u toku sedmice, jer će vam to u velikoj mjeri pomoći da se brže regenerišete. A kako su pluća organ vašeg znaka izađite u prirodu kad god možete i nadišite se.
U poslednjoj dekadi marta, zbog kvadrata planete Saturna i retrogradne planete Jupitera u vašem polju zdravlja, mogu nastati problemi sa kostima i zglobovima. Starija populacija i hronični bolesnici mogu osjetiti bolove u predjelu kuka, koljena ili bedarnog dijela kičme. Posjetite doktora i preduzmite odgovarajuće mjere.

Srećni brojevi:
4, 14, 16, 21, 22


rakRAK

Posao:
Dragi Rakovi,
Zaposleni Rakovi započeće mjesec vrlo aktivno, jer sem redovnog posla obavljaće još niz poslova u kući i rješavati ostale obaveze. Vrijeme je da se urade svi zapostavljeni poslovi koji su se vukli godinama, mjesecima i danima. Svakodnevnica postaje naporna i zato se polako u vas ponovo uvlači želja za promjenom. Maštate da nađete drugu vrstu posla, da se usavršite u novoj oblasti, da odete iz vašeg mjesta, pa čak i da promijenite državu.
Nije vaša želja nerealna ali nije momenat da se preokrenu stvari, zato je momenat da napravite što bolji plan i finansijski ga opravdate a onda neće biti razloga za strah i neodlučnost. Finansijska situacija se popravlja i to naročito poslije 20. marta.
Ono što vi možete uspješno da obavite ovog mjeseca su poslovi iz oblasti vezanih za starine, restauraciju i kolekcionarstvo. Takođe, možete uspješno završiti sudske procese.
Studenti bi nakon 9. marta i pomračenja Sunca treblo da hrabro izađu i polažu ispite jer im je ostatak marta optimalan period za to. Sunce u polju obrazovanja podržava sve one koji hoće da upišu jezike ili završe kurs slikanja, vajanja ili finansijko poslovanje, pa čak omogućava i usavršavanje u bilo kojoj oblasti vašeg intresovanja i afiniteta.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Martovski vjetrovi mogu dobrim dijelom odnijeti u nepovrat san o idili i harmoniji u vašem domu. Kao da je još samo jedan jak vjetar trebao pa da raznese nadu da se stvari mogu popraviti. Vaš bračni drug je vama postao dužnost i tu nema ničeg drugog. Bračna ili partnerska kriza dostiže kulminaciju u periodu oko 23. marta kada se sprema pomračenje Mjeseca, koji najbolje oslikava naša osjećanja a ona su se tad pomutila i zatamnjela.
Tamo gdje nema ljubavi nema ni doma, zar ne?
Pritisnuti ste i širim porodičnim problemima, a djeca roditeljskim odnosom. Sami ste u svemu. Vrijeme je da promijenite ploču, pa neka ta promjena bude i u nepoznatom pravcu.
Rakovi koji su u dužim vezama i ne žive zajedno nemaju ovih poteškoća. Naprotiv njihova ljubav cvijeta i osnažena je romantičnim trenutcima i izlivima nježnosti i pažnje. Situacija je takva, da se ovdje mogu planirati i jesenja vjenčanja. Savršeno!

Ako ste slobodni:
Slobodni Rakovi su još pod uticajem planete ljubavi, Venere, koja u vama neprestano budi preuranjene proljećne nemire. Sada ćete imati pojačanu potrebu da se dotjerujete, da se krećete u zanimljivom društvu, da posjetite pozorište ili bioskop. Tako dotjerani zračićete posebnom energijom i privlačiti mnoge poglede. Sve ovo znači da ste spremni za ljubav.
Bićete privučeni jednim lijepim očima jedne Ribe ili stasom i otresitim držanjem jedne Škorpije. Fatalna kombinacija za vas! Ovaj spoj za vas neće biti samo avantura nego ozbiljno vezivanje uz puno snažnih emocija.
Sasvim mladi predstavnici Rakova zaljubiće se u periodu oko 20. marta. Kakva romantika i nježnost!

Zdravlje:
Vaša preosjetljivost na porodična i profesionalna događanja uticaće na vaše raspoloženje a i suze su spremne često da poteku. U ovom periodu čak i pozitivne emocije na vas mogu djelovati stresno. Mnogi predstavnici vašeg znaka će osjećati hronični umor, stomačne probleme i opšti pad energije. Pomoć potražite u opuštajućim trenucima u prirodi ili u solističkom kutku uz knjigu ili tv, a mogu pomoći i umirujući čajevi od žalfije i kamilice.
Takođe tegobe se mogu javiti u kostima i zglobovima kao i sa zubima. Ne šalite se!
Ovog puta shvatite ozbiljno bilo koje promjene zdravstvenog stanja jer ozloglašena planeta Saturn prolazi vašim poljem zdravlja i umije gadno da kazni one koji su neodgovorni prema svom zdravlju. Zato se krajnje disciplinujte i na dnevnoj bazi uvedite režim za boljitak vašeg zdravlja po savjetu ljekara ili homeopate.
Jedino mladi zaljubljeni Rakovi neće imati nikakve tegobe, jer ljubav ne poznaje bolest!

Srećni brojevi:
3, 4, 20, 29, 31


lavLAV

Posao:
Dragi Lavovi,
U martu planete su se skoncentrisale u vašem 8. polju i što se poslova tiče, ukoliko namjeravate da uđete u nove investicije, pogodno je vrijeme za pozajmice od banaka. Izbjegnite jedino datume oko 9. marta jer će tada vaša planeta Sunce biti pomračena. Bilo bi poželjno da dobrim dijelom ovog mjeseca energiju uložite u kreiranje finansijkih konstrukcija. Riješite se dugova i pažljivo isplanirajte ulaganja.
Moram da vam napomenem, da vas Lavove, najviše od svih znakova, pogađa pomračenje vašeg vladara Sunca, a ono će se odigrati 9. marta. Ovaj datum, kao i nekoliko dana prije ili poslije, Izbjegnite za naročito djelanje ili kao datum za otvaranje firmi. Ukoliko razmišljate o partnerstvu u poslu, mart nije loš mjesec za udruživanje, tuđ novac i administrativne poslove. Zato tu uložite energiju.
Za studente je bolja druga dekada marta za polaganje ispita.
Nezaposleni Lavovi treba da se aktiviraju u traženju posla jer su velike šanse i da ga dobiju. Imate tokom marta veliku podršku autoriteta, uglednih ljudi i ljudi na položaju.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vrlo harmoničan period za Lavove u braku i dugim stabilnim vezama. Obnovićete romantične trenutke i strast sa partnerom. Lijepa muzika, večera, svijeće…Uživaćete u ponovnom zbližavanju, a ljubav vam daje dodatnu snagu da se izborite sa svim ostalim problemima. Prosto da vas ne ometam jer kažu: ” Ne diraj Lava dok spava!”. Ovde je prava riječ spava, jer vi ste se prebacili u vanzemljaske dimenzije. Prepustite se!

Ako ste slobodni:
Slobodne Lavove tokom marta razdiru strasti i potreba za partnerom, a kao da se nekako osjećate da su vam ruke vezane i da ne možete da se razmašete onako kako bi trebalo. U stvari magnetično vas privlači neko sa posla ili iz kruga vaših svakodnevnih kretanja. Međutim, ovdje postoje određene prepreke i ograničenja. Vrlo je moguće da je to samo u vašoj glavi ili čak možda jeste objektivno, ko zna, ali pretpostavimo da je dotična osoba zauzeta. Sve u svemu odugovlačite i ne prilazite na pravi način, nego samo gledate, kontrolišete, posmatrate, vraćate se i sklanjate.
Vrlo maglovito i za vas nepoznato stanje, jer sada možda po prvi put, možete imati iskusustvo sa jednim zatvorenim Jarcem, jednako moćnom Škorpijom ili čak jednom zalutalom u vaše okruženje, umjetnički usmjerenom Ribom.
Kako ne podnosite nejasne situacije, intrigirani a iznervirani, vjerovatno ćete posegnuti za starim oprobanim varijantama i tako zadovoljiti svoj ego i utoliti svoju emotivo-seksualnu glad. Opravdano!

Zdravlje:
Ako ste poveli računa o sebi u prethodnom periodu, što nekako ne sumnjam, osjećate se vrlo snažno i osvježeno.
Konfuzne su vam jedino emocije i to u periodima pomračenja Mjeseca i Sunca, dakle oko 9. i 23. marta.
Mogu vas opsedati misli o životu i smrti ili ćete u ovom periodu zaista imati dodira sa smrtnim slučajevima ali ne brinite ne radi se o vama ili vašim članovima porodice.
Takođe na datume pomračenja posebnu pažnju obratite na djecu i maksimalno ih zaštitite od spoljnih faktora i pretjeranog iscrpljivanja.
Stariji predstavnici znaka mogu osjetiti bolove u predjelu kičme i pogoršanja u vezi pritiska. Obratite se ljekaru i prekontrolišite vaše opšte zdravstveno stanje. Više se odmarajte.

Srećni brojevi:
1, 2, 16, 18, 29


devicaDJEVICA

Posao:
Drage Djevice,
Vaše već ustaljeno promijenjivo stanje na poslu stabilizuje se u drugoj dekadi marta. Možete da odahnete i poberete plodove vašeg truda. Oko vas se stvara harmonična i prijateljska atmosfera sve do 23. marta i pomračenja Mjeseca, kada vas opet mogu emotivno uzdrmati neočekivane situacije. Pod pritiskom ste i zato poslednje sedmice marta ne obraćajte pažnju na detalje, nego se fokusirajte samo na bitne stavke kako bi poslove na vrijeme završili.
Očekuju vas veći izdaci oko računa, poreza i ulaganja u kuću ili stan, tako da vam je konačni finansijski martovski bilans vrlo mršav.
Ipak, nakon 10. marta stvara se odlična prilika za samostalne preduzetnike i poslovne ljude, jer na tapet dolaze pregovori o stvaranju korporacija ili se mogu razmatrati partnerski sporazumi i potpisati značajni saradnički ugovori. Samo naprijed!
S druge strane, za mnoge mlađe predstavnike Djevica slika planetarnog neba i stvorene energije nešto je drugačija. One kao da urgiraju i prosto gurajući vas požuruju da napravite pomak i uđete u obrazovni sistem i dodatno se obrazujete. Shvatićete vrlo brzo da svako usavršavanje i proširivanje obima vašeg znanja jeste jedina prava i najsigurnija investicija za vašu poslovnu budućnost.
Nezaposleni imaju kratak period u martu i to od 11. do 23., kada se stvaraju uslovi i prilike za nalaženje posla i zaposlenje.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
U martu se mnogo planeta uvuklo u vašu 7. kuću braka i partnerstva. Planeta Saturn, se ugnijezdila već duže vrijeme u vašem polju doma i tu gospodari. Ovo znači da je akcenat stavljen na ovu oblast vašeg života i sada se sa njom treba pozabaviti.
Izgleda da je došlo vrijeme kada se bračne prošlosti valja polagano oslobađati. Pomoć u tome pruža vam sopstveno iskustvo a olakšaće vam i sve te godine utrošene u lično duhovno usavršavanje. Metod ćete jednostavano pronaći jer nije on ništa drugo nego oproštaj, oproštaj sebi i drugima. Sledi vam dorastanje problemima!
Naime, došlo je vrijeme kada treba prestati sa igrama žmurke i tumaranja u mraku i kada stvari treba definisati i nazvati ih pravim imenom. Eto vam prilike da uklonite mnoge senke iz vašeg odnosa i otklonite stare prašnjave prepreke.
Ako uspjete da prevaziđete sitničarenje, svađalački ton u kriznim momentima i negativne misli, znajte da je to prvi znak da ste se oslobodili tereta i da je sada vrijeme da stavite nove temelje za zajedničku zdraviju budućnost.
Mladi parovi nisu upali u ovu zamku i mogu da provedu prijatne trenutke zajdno. Negativne struje mogu duvati na datume pomračenja samo iz polja prijatelja i daljih rođaka i zato se tada izolujte i posvetite jedno drugom svu pažnju.

Ako ste slobodni:
Sobodne Djevice će se najzad trgnuti i pokrenuti na ljubavnom planu, jer ni one ne mogu da izbjegnu i odole provokacijama koje se emituju sa energetski uzburkanog neba. Na samom početku marta, vas zaposlene Djevice, čeka iznenađujući susret i udvaranje u okviru poslovnog okruženja. Flert vrlo brzo može prerasti u ljubavnu vezu i ukoliko se prepustite ovo može biti više od avanture. Ukoliko ostanete ukočeni, sve će proći samo kao zanos. Vi ćete zatim potražiti staru ljubav, makar seksa radi.
Sasvim mladi predstavnici znaka pozabaviće se društvenim mrežama i tako proširiti krug poznanstava. Jedna slobodoumna Vodolija, prijatelj sa interneta, vas može zaintrigirati i navesti da se upustite u ljubavnu avanturu. Ako izbjegnete miješanja roditelja ili društva ovo će biti zabavno i može potrajati.

Zdravlje:
Da li ste se vi to tokom zime udebljali? Povedite računa o svojoj kilaži, jer sve dok planeta Jupiter boravi u važem znaku vi imate tendenciju da se širite, a tjelesna promjena može biti i za nekoliko brojeva u odnosu na prošlogodišnji period. Odaberite dijetu i počnite da vodite zdrav život. Neki adrenalinski sport bi vam baš legao i pomogao da skinete kilograme, relaksirate napete nerve i spriječite pojavu psihosomatskih bolesti. Čuvajte se iznenadnih nazeba i gripa.
Stariji predstavnici znaka bi trebalo da se posavjetuju oko terapije za poboljšanje cirkulacije i očuvanje hrskavica na zglobovima.

Srećni brojevi:
3, 15, 17, 28, 29


vagaVAGA

Posao:
Drage Vage,
Za razliku od prošlog mjeseca poslovne Vage u martu prolaze korz jedan smutljiv, krizni period, koji valja stoički prebroditi. Lošu planetarnu sliku daje boravak Sunca u vašem 6. polju zdravlja i posla, opozicija planete Neptun sa retrogradnim Jupiterom iz 12. polja tajni i pomračenje Sunca 9. Marta. Sve to ukazuje na zaista neprijtnu situaciju na poslu. Mogu se desiti rasprave sa autoritetima, neprijateljske smicalice ili zakonski problemi i kao posledica promijeniće se pravac karijere ili će se desiti i privremeni prekid rada. Ne paničite i ne dramatizujte, već pozovite u pomoć sve vaše diplomatske snage da ovaj pad makimalno ublažite. Konačno možda je najbolje da se povučete na jedan period, odete na odmor i posvetite se sebi. Utješno je i to, da se od 21. marta, nazire kraj muka i bistri se situacija na poslu.
Preduzetnici takođe prolaze kroz krizan period, koji će se manifestovati kao smanjen obim posla.
Finansijsko stanje nije uzdrmano, mada se plaćaju dugovi, porezi i zakonske obaveze, ali vi ste se za ovo pripremili i blagovremeno obezbijedili.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vage u braku preneće svoju poslovnu situaciju u kuću i ako se sve svede samo na savjetovanje u vezi posla, porodične stvari će ostati u redu. Možete dobiti partnerovu podršku. Važno je da se saberete, jer vas 23. marta očekuje još jedan udarni talas neprilika koji ćete veoma emotivno primiti. Astrološki savjet bi bio da uzmete odmor nešto ranije prije tog datuma, da bi sami sa sobom porazgovarali, opustili se i oporavili.
Slična je situacija i za one koji su dugoj vezi. Zbog vaše otežane svakodnevnice i želje da vas svi ostave na miru, nesporazumi mogu biti učestali.
Kraće veze pucaju. Sklonite se, opustite i odmorite, negdje gdje se možete osamiti i povratiti energiju i balans.

Ako ste slobodni:
Slobodne Vage dosta vremena provode na internetu, u društvu i ulaze u povremene avanture, bez razmišljanja i namjere da se ozbiljnije vežu. Lepršate,ubijate vrijeme.
Za one veoma mlade ovo je sasvim razumljivo, jer tako izbjegavaju realnost i težinu svakodnevnice i porodične neprilike. Takođe i kod nešto zrelijih prisutna je potreba za bijegom od stvarnosti. Klonite se samo pretjerivanja u alkoholu i klonite se svih opojnih sredstava. Shvatite ovo vrijeme kao disbalans nakon koga sledi uravnoteženje.

Zdravlje:
Ako ste pročitali prethodni tekst o vama, sigurno da vam je sve jasno.
Na meti je vaše opšte zdravstveno stanje što je posledica iscrpljenosti organizma nakon svih prebrođenih poteškoća i stresova. To znači da bi trebalo da obezbijedite sebi aktivan i pasivan odmor. Pređite na ishranu sa dosta povrća i voća. Uzimajte najmanje 2l vode na dan. Izbacite otrove iz organizma detoks terapijama i svakodnevno popijte veću dozu C vitamina i magnezijuma. Napominjem svakodnevno!
Probleme sa koštanim dijelom vašeg tijela, nogama i kičmom, riješite fizioterapeutskim vježbama, masažama, kupkama u spa centru i uzimanjem preparata koji sadrže riblje ulje. Bićete kao novi!

Srećni brojevi:
6, 7, 27, 28, 29


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Drage Škorpije,
Poslovne Škorpije se u martu, a naročito u prvoj dekadi, pripremaju za velike promjene u okviru poslovanja. Vaša snažna energija probila je led i sa pomračenjem Sunca 9. marta vi mijenjate kurs i način poslovanja, čak i sam posao, jer ste privučeni novim idejama i novim tehnologijama provjerenim u inostranstvu. Ove odluke aktivirane su promjenom energija Marsa, koji se prvo zadržao u vašem znaku do 6. marta, skupljajući informacije, a zatim je promijenio znak i energiju, odlazeći u znak Strijelca, koji je preuzeo odgovornost za vaše slobodnije odluke. Zato je ovo povoljan period za kontakte sa inostranstvom i razrađivanje mogućnosti zajedničkih ulaganja u okviru industrije. Možete uložiti dio novca u ovakve projekte ali nemojte se razmahivati previše. Još uvijek su vam ograničena sredstva za velike poteze, zato polako i oprezno. Ne reskirajte!
Za sve zaposlene ovo je vrlo aktivan i radan period. Nezaposleni mogu pronaći privremene poslove.
Prosečna finansijka situacija je ograničavajuća i nestabilna.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Za Škorpije koje su u braku, mart mjesec i postojeća planetarna energija koncentrisana je u polju vaše djece, kreativnosti i zabave. Puno energije ćete trošiti na rješavanje porodičnih problema u vezi sa djecom posebno ako su tinejdžeri. Manjoj djeci neophodna je vaša pomoć oko učenja ili oko problema sa društvom. I vaš bračni drug i vi moraćete da se potrudite oko ovoga. Kada je gužva u kući ostalo je malo prostora da se nađu romantični trenutci i najvjerovatnije je da ih uopšte ni nema.
Oni koji su u dužim vezama jedan period će se povući iz društva ili će se sa partnerom ređe viđati. Opravdaće se poslovnim obavezama, umorom i drugim, što nije baš istina. Istina je da ste u emotivnoj stagnaciji i da ste se malo umorili od veze i da o tome duboko razmišljate kada ste sami. Vrlo je vjerovatno da ćete donijeti dobre odluke, koje su povoljne za vas.
Novoostvarene veze su na ivici pucanja, obavijene tajnom i obostranom udaljenošću.

Ako ste slobodni:
Tokom marta slobodne Škorpije su u nekoj vrsti uspavanog zanosa i bez velike inicijative i motivacije da se upuste i ostvare flert ili vezu. Jednostavno je težište energije fokusirano na drugom mjestu, najvjerovatnije na novcu.
U takvom raspoloženju obratićete se starom partneru i prema potrebi se viđati sa njim iz čisto seksualnih pobuda. Avanturu eventualno možete doživjeti sa jednim predstavnikom Blizanaca koji će sve shvatiti lako i sa vama brzo preći na drugarstvo. Dublje emotivne potrese i neraspoloženja možete osjetiti u periodima pomračenja. Na sam 9. mart kada je pomračenje Sunca u Ribama možete se zaista duboko potresti. Oprez!

Zdravlje:
Vaše fizičko zdravstveno stanje biće solidno tokom ovog mjeseca. Jedino vas može mučiti emotivna nesređenost i padovi raspoloženja kao i crne misli vezane za smrt. Može vas i učestalo mučiti glavobolja i nervoza.
Najbolji lijek u ovom trenutku je fizička aktivnost i bavljenje sportom. Izduvavajte se na terenu ili u društvu uz po koju čašicu. Budite koncentrisani u saobraćaju.
Starije Škorpije krajem marta mogu imati problema sa mokraćnim putevima ili stolicom. Preduzmite nešto a savjetujem vam čaj od uve, peršuna ili neke medikamente na biljnoj bazi.
Mlađi predstavnici znaka neka se čuvaju padova i povreda glave.

Srećni brojevi:
7, 12, 16, 28, 29


strelacSTRIJELAC

Posao:
Dragi Strijelčevi,
Ulaskom planete Saturn u vaš znak vi odrastate, postajete ozbiljniji, zreliji ljudi ili čak starite. Jeste, to je činjenica, ali glavna lekcija Saturna ovdje je da vas nauči odgovornosti prema sebi. Uvijek je to proces koji otprilike traje tri godine. Želim, zapravo, da vam kažem da ste u poslovnom smislu zreli da se osamostalite i krenete svojim putem. Eklipse ili pomračenja ma koliko trenutno smanjili energiju uvijek su povoljni podstrekači za promjenu. Zato, ako razmišljte o privatluku imajte to u vidu. Oni koji su već u privatnom poslu mogu da protrljaju ruke jer se puni kasa iz dana u dan a veliki je novac u pitanju.
Generalno za zaposlene Strijelčeve situacija na poslu je stabilna, dobra i sigurna. Vaš trud i pouzdanost se dobro nagrađuju. Imate priliku da znatno poboljšate vaš budžet u ovom periodu.
Nezaposleni mogu dobiti posao u drugoj dekadi mjeseca, čak negdje blizu svog stana ili kuće. Bez obzira da li vam je neko pomogao vi ste to zaslužili. Srećkovići!
Za studente je bolji period u prvoj sedmici marta za polaganje ispita.
Nezaposleni će imati priliku da dobiju posao u srednjoj dekadi marta.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Bračni parovi i oni u dugim vezama imaće jedan zabavan ali nemiran period u martu. Moguća su neslaganja u vezi kupovine nekretnina i ako je vaš bračni drug protiv ovih ulaganja, on je u pravu. Nesporazumi mogu nastati i oko nerazumijevanja u komunikaciji i zato pazite kako se izražavate, naročito u perodima oko pomračenja Sunca i Mjeseca ( 9. i 23. marta).
S druge strane, imate prilike za kraća putovanja i izlete u prirodu sa društvom gdje ćete opet naći zajednički jezik.
Možda će vam provejavati kroz glavu pitanja poput: Koliko ste vi stvarno jedno za drugo? Vaš odnos zahtjeva pretresanje i osvježenje. Malo više pažnje, malo više seksa i sve se može popraviti. Razumjeli ste.

Ako ste slobodni:
Mart 2016.god. vjerovatno ćete zapamtiti po pogrešnom vremenu za ljubav. Proljeće je na vratima a vama se ništa ozbiljno ne dešava. Nakon razočarenja i pogrešnih procjena ili prevelikih očekivanja koja su im raspršili iluzije i to još u prvoj dekadi marta (oko pomračenja Sunca), mnogi Strijelčevi će odustati od pokušaja bar za jedan period.
Nije ništa tragično, jednostavno imate kućnih i porodičnih problema i to je sad primarno.
Već pred kraj marta ulaskom Sunca u znak Ovna situacija se mijenja i postepeno vam se vraća energija i elan za ljubavne zgode i nezgode.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se popravlja i stabilizuje skoro potpuno u martu, pod uslovom da ste u proteklom mjesecu preduzeli odgovarajuće mjere. Zbog uloženog truda pred kraj mjeseca možete dobiti potpuno nov izgled. Oslabićete i tijelo će vam se zategnuti i uspraviti. Nastavite sa zdravim načinom života i disciplinujte se maksimalno, samo tako ćete pokazati brigu o sebi, što je u vremenu prolaska Saturna kroz vaš znak više nego potrebno.
U ovom periodu bilo bi dobro da se oslobodite navike pušenja i svih loših navika.

Srećni brojevi:
1, 2, 10, 28, 29


jaracJARAC

Posao:
Dragi Jarčevi,
Svi oni koji su u biznisu će tokom marta odlučiti da njihov dotadašnji način rada usavrše i modernizuju. Tim povodom će u martu odvojiti novac a isplativost će se manifestovati tek kasnije.
Cio mart mjesec biće dinamičan i vrlo radan. Očekuju vas učestalija putovanja na kraće relacije i zato obratite pažnju na saobraćaj. Ako idete svojim automobilom, moguće su iznenadne havarije, saobraćajne gužve ili koja kazna. Čak i ako se odlučite da idete drugim prevoznim sredstvima može vam se put zakomplikovati i stvoriti pritisak i nervozu oko kašnjenja. Vi ne volite da kasnite a u ovom mjesecu će biti takvih situacija!
Sve vrste komunikacija su napregnute radi prisustva više planeta u vašem 3. polju.
Solarna eklipsa 9. marta posebno će uzdrmati ovo polje, zato dobro otvorite oči i ne ulazite u diskusije i nejasne situacije. Kako god, očekujte da ćete ovaj mjesec imati povećane izdatke i malo tanji novčanik.
Zaposleni Jarčevi prilično su zadovoljni svojim statusom i napretkom, međutim, kako novca nikada nije dosta, rađaju se ideje o još jednom poslu u privatnom aranžmanu. Treća dekada marta je povoljnija za ovaj start i to poslije 25 marta.
Mnogi predstavnici vašeg znaka ubaciće se u politiku iz lične koristi u okviru svoje opštine ili neposredne sredine. Pazite sa kim se povezujete da ne bi došlo do političkih skandala i toga da se vaše ime povlači po novinama.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vaša bračna ili partnerska situacija je promijenjiva, isto toliko koliko i martovsko vrijeme.
Koliko god ste oboje vrlo tradicionalni i vrednujete porodicu, nešto ste zabrljali u januaru i u partnerovu dušu se uvuklo nepovjerenje. Kulminacija nezadovoljstva se izrazito manifestuje u periodu oko 23. marta kada jedna vaša nesmotrenost može izazvati kolaps dugotrajnih posledica. Obratite pažnju na partnera, zabavite ga, odvedite na večeru i sve to uradite u ime porodice. Najvjerovatnije ćete uspjeti da primirite i zataškate situaciju.
Oni koji su u dužim vezama pate od nedostatka vremena jedno za drugo i takođe treba da povedu računa o uzajamnim osjećanjima. Čuvajte se neosnovanih tračeva, obratite pažnju na brata ili sestru i ne svađajte se sa komšijama. Pomozite najmlađem školarcu, jer ima problema sa učenjem i učiteljem. Ne budite škrti i organizujte dopunske časove.

Ako ste slobodni:
Mlađi i slobodni Jarčevi već početkom mjeseca imaju priliku za avanturu. Biće tu zanosa, dopadanja, strasnih trenutaka. Sve će se završavati nakon nekoliko viđanja i svako će bez posledica otići na svoju stranu.
Slična prilika će se ponoviti sredinom mjeseca iz jednog druženja, ali i to će biti na kratko i iz seksuanih pobuda. Razonodite se ali smanjite doze alkohola ili bar nemojte da vozite kad pijete.
U martu više ćete se družiti sa komšijama, braćom ili sestrama, ali znate onu staru- sa svojima jedi i pij, ali ne trguj!

Zdravlje:
Tokom marta moraćete malo više da obratite pažnju na svoje zdravlje.
Aktivni i mlađi predstavnici znaka neka se čuvaju plućnih infekcija i povreda ruke. Ako ste pušač najbolje je da ostavite duvan!
Stariji Jarčevi mogu otežano hodati zbog problema sa kukom ili koljenom. Posjetite I oftalmologa i preduzmite mjere lečenja po njegovom savjetu.

Srećni brojevi:
6, 7, 13, 21, 29


vodolija
VODOLIJA

Posao:
Drage Vodolije,
Kako se u ovom mjesecu sve vrti oko dva pomračenja ( Sunce, 9. marta i Mjesec 23. marta) a radi se o zatamnjenju dva svjetla, izvora našeg života na Zemlji, nikako ne možemo zanemariti ove događaje. Svakom od zodijačkih znakova senka se nadvila nad jednim poljem. Vaše zatamljeno polje je polje finansija, zarade, novca i konačno slobode u ovom materijalnom svijetu. U poslovnom smislu to znači da će biti dosta rada a manje novca. Bolji period možete očekivati od 12. do 20. marta.
Odložićete putovanje jer greške se mogu desiti u komunikaciji oko datuma. Mogu se desiti i ostale greške u komunikaciji, ili ćete imati problema sa automobilom i računarom.
Uspjeh se može postići u kreativnim poslovima ali ćete morati da sačekate novac.
Nezaposleni mogu dobiti kratkotrajne poslove a za studente je bolji period za polaganje ispita u prve dve dekade marta. Mnogi predstavnici vašeg znaka odlučiće se za dalje usavršavanje iz oblasti svojih intresovanja.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Što se tiče vašeg bračnog ili partnerskog odnosa, nakon izvjesnih dramatičnih situacija početkom mjeseca, mart će donijeti smiraj i poboljšanje odnosa. Najvjerovatnije je da vi niste uzrok drame nego vaš partner koji lično prolazi kroz komplikovane situacije u životu i neophodna mu je vaša pomoć. Sva sreća što ste vi pribrani i što ćete imati razumijevanja i strpljenja za partnera. Kako dublje gazimo u mart mir se vraća i odnos se stabilizuje i učvrsćuje.
Oni koji su u dugim vezama, naćiće vremena za više druženja, zabave i izlaske. Obnoviće se vaša ljubav i vi ćete cvijetati i proljepšati se.

Ako ste slobodni:
Slobodne Vodolije će se rado družiti sa mlađim generacijama. Time će obnoviti svoju energiju i prepustiti se zabavama. Jedna Riba, Vodolija ili Blizanac pobudiće vašu pažnju. Zbog toga, promijenićete imidž, nakupovati garderobu, parfeme, cipele. Promijenićete frizuru a dame i šminku. Lijepo! Jedino što će vas ovakvo ponašanje staviti u materijalan škripac i molićete Boga da vam parice od negdje dođu.
Ali divno je to što radite!

Zdravlje:
U martu vas mogu mučiti nervni i stomačni problemi. Ne mislim da ćete biti živčani, možda samo blago ushićeni, nego da će vam se vjerovatno neki kičmeni nerv upaliti ili ste ga jednostavno prignječili. Ovo su posledice prekomjernog sjedenja. Nažalost, može vam se desiti ukočenost, tako da ćete nekoliko dana provesti u kući ležeći. Posjetite doktora, fizioterapeuta i masera ili dobrog kiropraktičara. Sigurno će vam reći da treba da počnete da vježbate. Prijale bi vam i vježbe disanja, šetnja i češći boravak u prirodi.
Stariji predstavnici znaka mogu patiti od već ustaljenih hroničnih bolesti. U pitanju je proljećna iscrpljenost te uvedite vitaminsku ishranu u svakodnevnicu. Poboljšajte cirkulaciju medikamentima i melemima. Ne znam koliko ste čuli za kvantnu medicinu? Raspitajte se jer nekoliko terapija bi vas podiglo i oporavilo vam čitav organizam.

Srećni brojevi:
6, 7, 17, 27, 31


ribeRIBE

Posao:
Drage Ribe,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Vaš mjesec mart staviće vas u ličnu dramu i dovesti u pitanje vaše poslovne odluke. Mnoge poslovne tajne će iscureti baš tamo gdje ne treba. Izvrsni ste komunikatori i govorništvo vam je jača strana ali Izbjegnite javne nastupe, sastanke sa poslovnim partnerima, seminare i rasprave u periodu oko 9. marta kada je pomračenje Sunca u vašem znaku. Noročito je delikatan ovaj period za Ribe rođene od 8. do 12. marta.
Jedino psiholozi, psihijatri i umjetnici mogu biti posebno nadahnuti planetarnom energijom marta i tako dati maksimum od sebe sa rezultatima na kojim im se može pozavidjeti.
Što se finansija tiče u martu će stići očekivani priliv novca iz inostranstva i situacija se stabilizuje. Odahnite!
Pojedine zaposlene Ribe mogu pasti u nemilost ševofa i mogu se desiti sukobi sa njima. Držite se svoga posla i ne pametujte.
Za mlade postoje prilike za zaposlenje u drugoj i trećoj dekadi marta. Pružiče im se i prilika za odlazak u inostranstvo u trećoj dekadi. Lijepo!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ako ste u braku ili dužoj vezi u ovom turbulentnom periodu za vas partner će vam pokazati pažnju i razumijevanje. Ipak, neće razumjeti nered u stanu ili kući, dom bez ručka i večere, niti toliku vašu blokiranost i patnju. Trgnite se što prije i obavite makar dnevne dužnosti, da ne bi ponovo bili povrijeđeni i ovoga puta sa partnerove strane. Sve ima svoj prag tolerancije, zar ne? Promjena u odnosu koja će se neminovno dogoditi neka bude na bolje, a sve to konačno zavisi od vas lično. Dignite glavu!

Ako ste slobodni:
Tokom prvih desetak dana marta stalno ćete biti koncentrisani na svoje emocije i odavati bezvoljnost i apatiju za bilo koji ljubavnu inicijativu. Nasuprot tome zračićete prefinjenom ljepotom i samo neki tip spasioca vam može pomoći.
Da bi riješili ovu vašu difuznu energiju i konfuziju koja je sad pojačana uticajem planete Neptun koja je u vašem znaku, fokusirajte se na jedno – tražite spasioca. Da li ćete ga naći zavisi od vaše aktivnosti i kretanja među ljudima. A onda je sve lako. Jedan Rak, Vodolija pa čak Lav i Jarac, mogu biti očarani vama. Prepustite se nekom od romantičnih izazova.

Zdravlje:
Energetski pad traje već duži period. Znate da to nije dobro i da samo vodi u bolest. Sada je najvažnije da povedete računa o sebi.
Zato, što je prije moguće, aktivirajte se! Šetnja, plivanje, vježbe, joga, sve će vas to lako oporaviti. Takođe uzimajte više tečnosti i hranite se zdravije i redovnije. Vrlo je važno da popravite vaš imunitet, da se svaki virus za vas ne bi zakačio. Probajte sa kašičicom meda ujutro i sa čajevima od koprive.
Stariji predstavnici Riba mogu osjećati tegobe u rukama i nogama. Mogući su problemi sa cirkulacijom i krvnim sudovima. Gubite na kilaži spontano. Povedite računa o svemu tome i posjetite doktora.

Srećni brojevi:
8, 16, 21, 28, 29

Horoskop je pripremio tim astrologa sa sajta astrolozi.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com