Rakočević i Veljović dekani Pravnog i ETF-a - Volim Podgoricu

Rakočević i Veljović dekani Pravnog i ETF-a

Vanredni profesori, Zoran Veljović i Velimir Rakočević, imenovani su za dekane Pravnog i Elektrotehničkog fakulteta (ETF) u Podgorici.

To je odlučio Upravni odbor Univerziteta Crne Gore, uvažavajući prijedloge vijeća Pravnog i Elektrotehničkog fakulteta (ETF). Mandat Veljovića i Rakočevića biće do 2019. godine.

“Rakočević će na dužnost dekana stupiti 19. maja, dok će Veljović, koji je aktuelni dekan ETF-a, novi mandat započeti 2. avgusta. S obzirom da nije bilo primjedbi i žalbi na predloge ovlašćenih predlagača, a nakon isteka propisanog roka za podnošenje žalbi, stekli su se uslovi za donošenje odluka Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, koji je danas imenovao dekane Elektrotehničkog i Pravnog fakulteta za trogodišnji mandatni period”, kazao je predsjednik Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore prof. dr Duško Bjelica.

Na sjednici Upravnog odbora usvojena je odluka o osnivanju Centra za magistarske studije, koji će raditi u okviru Rektorata Univerziteta Crne Gore.

U skladu sa tom odlukom donešena je i odluka o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta u Rektoratu Univerziteta Crne Gore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com