Fanovi ljuti: Đoković ima aferu? - Volim Podgoricu

Fanovi ljuti: Đoković ima aferu?

Novak Đoković fotografisan je juče u društvu zanosne brinete, sa kojom je bio na večeri u Los Anđelesu, što je bio dovoljan povod da pojedini svjetski portali započnu spekulacije o aferi.

Novak je prisustvovao košarkaškoj utakcmici u Stejples centru, a potom se zaputio u jedan restoran koji je popularan u Holividu. Prvi teniser svijeta bio je dobro raspoložen, a britanski “Dejli Mejl” protumačio je da je za to bila zaslužna djevojka koja je bila sa njim.

Zapravo se radi o indijskoj glumici Depiki Padukone, bolivudskoj zvezdi koja je već godinama bliska prijateljica Jelene Đoković. Trenutno u Holivudu snima film sa Vinom Dizelom, dok se Novak priprema za turnir u Indijan Velsu, piše Blic.

Navodi da između Depike i Novaka postoji nešto više od prijateljstva, naljutilo je njegove mnogobrojne fanove, koji su na društvenim mrežama optužili “Dejli Mejl” za senzacionalizam i neinformisanost, pošto nijesu prepoznali da se radi o poznatoj indijskoj glumici, koja je pritom sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom u prijateljskim odnosima.

O prijateljstvu Depike i Jelene svjedoči i njihova fotografija, nastala na Vimbldonu prošle godine, a na njoj se vide i glumičini otac i sestra.

Depika je velika ljubiteljka tenisa, pa često igra na egzibicionim turnirima i mečevima. Tako je imala priliku da se na terenu nađe i sa Đokovićem, i sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com