Gojković sa podmlađenim timom napada Francusku - Volim Podgoricu

Gojković sa podmlađenim timom napada Francusku

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za odloženi meč drugog kola Grupe B Preliminarne faze Svjetske lige sa Francuskom u Nici, koja je na programu 14. marta.

Utakmica je trebalo da se odigra 17.novembra prošle godine, ali je odložena zbog terorističkih napada u Parizu.

‘’Imamo problem što je ovo vanredno kolo da okupimo igrače, takođe imamo problema sa povredama. Takođe, pogodilo se da Mađari taj dan igraju redovne utakmice domaćeg šampionata. Dakle, ne možemo da računamo na igrače iz Mađarske, Mlađan Janović igra meč turskog prvenstva, Ivović je povrijeđen. U ovom momentu ovo je najbolja ekipa koju smo mogli da sastavimo. Jokić je dobio slobodno, s obzirom na to da je poslije Evropskog igrao sve utakmice. Ovo je ujedno i početak priprema za Olimpijske igre. Pet dana poslije ove utakmice očekuju nas desetodnevne pripreme sa selekcijom Brazila. Tada nas očekuje i novi dule sa Francuskom’’, izjavio je selektor Gojković.

Stručni štub će za meč u Nici računati na Slavena Kandića, Luku Sekulića, Vjekoslava Paskovića, Antonija Petrovića, Darka Brguljana, Aleksandra Radovića, Stefana Vidovića, Bogdana Đurđića, Radovana Latinovića, Filipa Klikovca, Nikolu Vukčevića, Stefana Pješivca i Miloša Šćepanovića.

Utakmica u Nici odigraće se u ponedjeljak od 19.30.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com