URA, DF, DSS: Procesuiraćemo smjenu DPS-a u Kotoru iako to SDP neće - Volim Podgoricu

URA, DF, DSS: Procesuiraćemo smjenu DPS-a u Kotoru iako to SDP neće

Pošto nijesmo dobili nikakav odgovor od SDP-a Kotor na naš dopis u kojem predlažemo razrješenje predsjednika Opštine Kotor smatramo da ne postoji jedinstven stav po ovom pitanju u Opštinskom odboru SDP-a. Predaćemo ovaj prijedlog u ponedjeljak Skupštini opštine Kotor, nakon čega ćemo vidjeti ko je opozicija, a ko je privezak vlasti, navodi se u zajedničkom saopštenju URA, DF, DSS i samostalnih odbornika.

“Povodom izjave Ranka Krivokapića da SDP neće da ruši vlast u Kotoru političkom korupcijom, ističemo da smo legalni i legitimno izabrani predstavnici građana i da nas nikakva korupcija nije vodila kada smo SDP-u ponudili da promijenimo vlast u kotoru. Ako negdje sada postoji politička korupcija i nedoslednost, onda je to u Pozitivnoj koja se nije pridružila opoziciji u ovoj inicijativi, a znamo kako su ušli u kotorski parlament. SDP je u Kotoru bio opozicija od 2008. do 2012, a poslije izbora 2012. SDP je ušao u vlast sa DPS iako je u kampanju išao kao opozicija i kritikovao sve što je DPS radio. Kotorani i vi dobro znaju kako ste se zaklinjali i jedni (DPS) i drugi (SDP) da zajedno nećete nikada u Kotoru. Padale su teške riječi i obećanja, ali od doslednosi i obećanja ništa i sa jedne i druge strane”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Krivokapić je u emisiji “Načisto” dugo pričao o propadanju i agoniji Kotora, nedavno je izjavio da je glavni problem Crne Gore DPS.

“Kada sve to uzmemo u obzir dolazimo do zaključka da vam u politici ne možemo vjerovati. Dolaze ubrzo redovni izbori i građani će to znati da cijene”, zaključuje se u saopštenju.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com