Zejnilović: Održavanje lokalnih izbora u Tivtu je i državni interes - Volim Podgoricu

Zejnilović: Održavanje lokalnih izbora u Tivtu je i državni interes

Održavanje lokalnih izbora 17. aprila u Tivtu je i državni interes pa stoga odluku o raspisivanju pomenutih izbora ocjenjujemo kao više značajnu, smatra potpredsjednik Bjelopoljske partije Rifat Zejnilović.

Kako je kazao, lokalni izbori u Tivtu su odlična prilika da se isproba elektronska identifikacija birača i ukoliko se pokaže da postoje eventualni nedostaci, do parlamentarnih izbora ima dovoljno vremena da se isti otklone.

“Stoga je neprihvatljivo da se ovi izbori održe u isto vrijeme sa parlamentarnim izborima. Oni politički subjekti koji tako nešto zagovaraju su jako neozbiljni i licemjerni”, konstatuje Zejnilović.

Prema njegovim riječima, neke političke partije znaju da više ne uživaju podršku birača pa bi odlaganjem lokalnih izbora u Tivtu rado da prikriju svoju loše stojeću poziciju.

“Ostvareni izborni rezultati u Tivtu biće pokazatelji koji će se i te kako odraziti na rezultate na parlamentarnim izborima. Razumljiv je strah pojedinih partija međutim izbori u Tivtu su odlična prilika da vidimo kako se vrši implementacija izbornog zakonodavstva”, zaključio je Zejnilović.

2 komentara

  1. This is the right weblog for would like to be made aware of this topic. You are aware of a great deal its nearly tough to argue on hand (not too I actually would want…HaHa). You certainly put a different spin over a topic thats been written about for a long time. Great stuff, just fantastic!

  2. After study a number of the websites on your internet site now, and i genuinely like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and are checking back soon. Pls have a look at my web page likewise and make me aware if you agree.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com