POLICAJAC PRIZNAO ZLOČIN: Ubio sam Jelenu, jer me je izdala, a ludo sam je volio! - Volim Podgoricu

POLICAJAC PRIZNAO ZLOČIN: Ubio sam Jelenu, jer me je izdala, a ludo sam je volio!

Policajac Dejan Stojiljković, koji je hladnokrvno ubio svoju nevjenčanu suprugu Jelenu Šindrić rekao je da je to učinio “jer ga je izdala”.

Jelena Šindrić (29)

Ubio Jelenu iz bijesa: Jelena Šindrić, Foto: Facebook

– Jelena me je izdala, a ludo sam je volio… Ženu i dijete sam ostavio zbog nje, a ona je našla drugog. Kad je prešla da živi kod tog novog dečka, poludio sam od ljubomore. Morao sam da je ubijem – rekao je u četvrtak uveče pred tužiocem saobraćajni policajac Dejan Stojiljković (36), koji je u srijedu u Požarevcu izrešetao Jelenu Šindrić (29) naočigled njenog dečka Branka Kovčića.

Dejan je u policiji nakon hapšenja priznao zločin, a potom je tužiocu i sudiji za prethodni postupak do detalja ispričao kako je započeo vezu sa Jelenom, prije sedam godina, do trenutka kad joj je presudio.

– Jelena je bila u braku sa čovjekom iz Kurjača, za kog se udala sa nepunih 16 godina. Dobila je i ćerku s njim, ali on ju je maltretirao. Kad sam je upoznao, žalila mi se na svoje bračne probleme. Pričala mi je da ju je muž stalno tukao, vrijeđao, udarao joj je glavu u zid, čak joj je i stavljao nož pod grlo, prijetio joj da će je zaklati. Ja sam je zaštitio od muža nasilnika i prije sedam godina započeli smo vezu – priča Dejan.

Tad je, kaže, i on bio u braku, dobio je i ćerku, ali i nju i ženu ostavio je zbog Jelene.

– Prije četiri godine Jelena je prešla da živi kod mene. U početku je sve bilo idealno… Spremala mi je hranu i donosila kad sam bio dežuran. Čak mi je pomagala i oko sređivanja kuće, popravljali smo krov i fasadu… Međutim, u novembru me je napustila i prešla u svoj stan. Nisam mogao da se pomirim s tim, a još kad se dva mjeseca kasnije preselila kod tog novog dečka, poludio sam. Tad sam odlučio da je ubijem – kazao je Stojiljković i dodao da se Jelena fiktivno udala za jednog čovjeka iz okoline Bajmoka koji je imao mađarsko državljanstvo kako bi dobila dokumenta za rad u Austriji.

– Tako je i promijenila ime u Šindrić. I u tome sam joj pomogao, lično sam je vozio u Suboticu da zaključi taj fiktivni brak, platio tom čovjeku…. Ti papiri koje je dobila udajom su me skupo koštali, još otplaćujem sve to – žalio se Dejan.

Njegove kolege iz požarevačke policije rekle su da još ne mogu da vjeruju da je on mogao da ubije Jelenu. Kažu da je uvijek bio vrijedan i odgovoran i da je bio jedan od boljih saobraćajnih policajaca.

Jelena je juče sahranjena, a na vječni počinak ispratilo je stotinak rođaka i prijatelja.

(Alo)

2 komentara

  1. I appreciate your time and effort allocated to this article, bad i had to spend this long to find it but as they say top quality is hard to locate. Continue the good work.

  2. I beloved as much as you will receive performed right here. The comic strip is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you would like be handing over the following. unwell without a doubt come more before once more since precisely the same nearly very steadily inside of case you defend this increase.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com