MUHOVIĆ: Ako ti je žao Njegoša, čitaj ga krišom kući, mi ga PREZIREMO - Volim Podgoricu

MUHOVIĆ: Ako ti je žao Njegoša, čitaj ga krišom kući, mi ga PREZIREMO

Šef petnjičkog parlamenta Adnan Muhović (BS) optužio je predsjednika te Opštine Samira Agovića (DPS) da guši bošnjačke nacionalne interese i poručio mu da kući čita Njegoša.

On je reagovao na nedavnu izjavu  Agovića “Vijestima” u kojoj ga je kritikovao da bez potrebe intrigira političku javnost neodmjerenim izjavama.

“Agović je rekao da neka moja saopštenja i stavovi nijesu u saglasju sa njihovim. Naravno da nisu, jer smo mi dijametralno suprotni. Ja štitim, a on guši bošnjačke nacionalne interese. Ako mu je žao Njegoša i ‘Gorskog vijenca’ neka ga krišom čita kući, jer to ovaj narod ovdje prezire. A ako ne želi da zna istoriju i naša stradanja od onih kojima se bezupsješno dodvorava, to je njegov problem”, kazao je Muhović.

Dodao je da još vjeruje da će do kraja mandata opstati aktuelna koalicija sa DPS-om u Petnjici, ali i najavio da će njegova stranka biti zahtjevna i tražiti sve što im pripada po koalicionom sporazumu.

“DPS tvrdi da nema vremena za gubljenje, jer je izgubila vrijeme bošnjačkom narodu u Bihoru. Vakat je da se ta politika kazni. Svakodnevno ih napuštaju članovi i funkcioneri. Agović je poznat po tome što je kao predsjednik SO Berane ‘zaslužan’ što je u Petnjicu tada ulagano 0,13 odsto budžeta, a sa odbornicima DPS-a iz Petnjice doprinio je tome da se odavde iseli ogroman broj građana. Zbog njegovog ‘iskustva’, ispaštaju građani”, kazao je Muhović.

BAHATO: Muhović: Dacija nije za predsjednika: Donator: Neka je vrati!

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com