Dan za malu Evu - Volim Podgoricu

Dan za malu Evu

Uče­ni­ci OŠ „Bo­ži­dar Vu­ko­vić Pod­go­ri­ča­nin” sva sred­stva pri­ku­plje­na na osmo­mar­tov­skom ba­za­ru pod slo­ga­nom „Dan za Evu” do­ni­ra­će za li­je­če­nje dje­voj­či­ce Eve Ve­li­mi­ro­vić. Dje­ca su se po­tru­di­la da uljep­ša­ju hol ško­le svo­jim ru­ko­tvo­ri­na­ma ko­je su vri­jed­no pra­vi­li i još jed­nom po­ka­za­li ve­li­ko sr­ce. Škol­ski pro­stor obo­ji­li su če­stit­ka­ma, kor­pi­ca­ma, cvje­to­vi­ma, na­ki­tom i osta­lim ukra­si­ma ko­ji su pro­da­va­ni po sim­bo­lič­nim ci­je­na­ma. Ve­li­ki broj ro­di­te­lja po­dr­žao je kre­a­tiv­nost i pred­u­zet­nič­ki duh uče­ni­ka, i ujed­no po­ka­zao hu­ma­nost ta­ko što je ku­pio ne­što od iz­lo­že­nog.
U ško­li is­ti­ču da je ma­ni­fe­sta­ci­ja or­ga­ni­zo­va­na sa ci­ljem da se kod uče­ni­ka raz­vi­ja sa­mo­stal­nost, sa­mo­po­u­zda­nje i ak­ti­vi­zam u lo­kal­noj za­jed­ni­ci, te pod­sti­če pred­u­zet­nost i raz­vi­ja­ju kom­pe­ten­ci­je neo­p­hod­ne sva­kom po­je­din­cu u sa­vre­me­nom dru­štvu.
-Na­ši uče­ni­ci su još jed­nom po­ka­za­li ka­ko ima­ju ve­li­ko sr­ce. Pri­pre­mi­li su iz­u­zet­nu pri­red­bu, po­nu­da na štan­do­vi­ma je bi­la ra­zno­vr­sna a sve sa ci­ljem da ani­mi­ra­ju ro­di­te­lje, uče­ni­ke i pri­ja­te­lje ško­le da do­đu u što ve­ćem bro­ju. Pri­ku­plje­na sred­stva će se do­ni­ra­ti za li­je­če­nje dje­voj­či­ce Eve – na­ja­vi­li su u ško­li.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com