PODGORICA: SAZNAJTE koji POZNATI su dobili stan od Glavnog grada - Volim Podgoricu

PODGORICA: SAZNAJTE koji POZNATI su dobili stan od Glavnog grada

Komisija za popis i sređivanje registraturske građe shodno svojim ovlašćenjima objavila je nova rješenja o dodjeli stanova zaslužnim građanima i zaposlenim u gradskoj administraciji.

Stan od Glavng grada dobio je i novinar Velizar Brajović, površine 55 kvadrata na Malom brdu.

Stan je dodijeljen košarkaškom klubu „Budućnost“, na  Trgu kralja Nikole, ali ne piše  kvadratura.

Glavni grad je dodijelio stan  Božidarki Kljajić Čejović i njenom suprugu od 62 kvadrata u Bulevaru Lenjina, zaposlenim u Radiju Crne Gore.

Siniša Stanković je dobio stan  u DUP-u „Novi grad” od  89,74 kvadrata.

Franjo Ljuljđuraj je dobio stan od 85 m2, ali ne piše u kom dijelu grada. Kantautor  Marinko Pavićević, svojevremeno zaposlen na Radiju CG u Ulici Mitra Bakića, vlasnik je stana površine 36 kvadrata koji mu je dodijelio Glavni grad. Crnogorski kik bokser Ivan Strugar dobio je stan u Ulici crnogorskih serdara, površine 58 kvadrata.

Nekada gradski funkcioner Đorđije Vukčević dobio je stan u DUP-u Gorica od 73 kvadrata.

Nekšnji šef PG biroa za informacije Hamdo Kočan riješio je stambeno pitanje u Poslovnom centru “Vektra” uselivši u nekretninu od 82,65 kvadrata. Stan je dobio i fudbaler Igor Burzanović u DUP-u “Konik – Stari aerodrom”, površine 56,50 kvadrata.

Sportski par Igor i Sandra Kolaković u Zagoriču dobili stan od 57,34 kvadrata.

Režiser Baletić Branko, u DUP-u “Konik – Sanacioni plan”, dobio je stan  od 41,09 m, kao i  Dimitrije Bato Radulović (za nasljednika), u Zagoriču površine 47,26 m.

Nekadšnji predsjednik GO Golubovci  Čedo Dobrović dobio je stan u Ulici Džordža Vašingtona od  98,44 kvadrata.

Nekadašnji sekretar za zaštitu imovine Novak Klisić  u Zagoriču ima stan  od 75,16 m.

Stan je dobio i Darko Kadić od 75, 84 kvadrata, takođe u Zagoriču. Njegov komšija je  Faruk Kerović vlasnik stana od 71,47 kvadrata. Stan je dodijeljen i Momiru Škopelji od 38,85 kvadrata u Zagoriču….

Komisija za popis i sređivanje registraturske građe do sada je objavila imena 512 građana koji su od Glavnog grada dobili stanove u vrijeme dok je prvi čovjek grada bio Miomir Mugoša.

(vijesti.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com