ELEKTROPRIVREDA uručila automobile dobitnicima nagradne igre - Volim Podgoricu

ELEKTROPRIVREDA uručila automobile dobitnicima nagradne igre

Elektroprivreda Crne Gore je 1. decembra pokrenula nagradnu igru za crnogorska domaćinstva  «Neka vas vozi dobra energija» koja će se u tri dijela odvijati sve do novembra 2016. godine.

U prvom dijelu nagradne igre, dobitnik glavne nagrade, automobila FORD MONDEO, je Savka Perović sa Cetinja (pretplatni broj 22144959) koja je metodom slučajnog uzorka izvučena iz baze od 161.181 domaćinstva, koji 31. decembra 2015. godine nisu imali dug po osnovu utrošene električne energije. Njoj je automobil danas predao Vladimir Bojičić, direktor Funkcionalne cjeline Snabdijevanje, a gospođa Perović je tom prilikom izjavila: ‘’U trenutku kada su me kontaktirali iz Elektroprivrede da mi saopšte da sam dobila automobil, bila sam kući sa djecom i oni su prvi saznali za nagradu. Bila sam više nego iznenađena, jer nisam znala da je bilo izvlačenje. Svakog mjeseca čim primim penziju ja platim račune. Vozač sam preko 30 godina pa se nadam da će mi automobil lijepo poslužiti’’.

epcg

Drugi dio ciklusa nagradne igre, pod nazivom NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 2, krenuo je 21. januara i trajaće do septembra 2016. godine, a u četri kola dodjeljuju se četri automobila FORD FOCUS. Prvo kolo je završeno, a prvi FORD FOCUS pripao je potrošaču sa pretplatnim brojem 20 222 194, čiji je vlasnik Kasmi Ali iz Ulcinja. Kasmi Ali je metodom slučajno uzorka izvučen iz baze pretplatnike koji su 29. februara imali stanje duga 0 eura, a njih je bilo 153.033.  Prilikom dodjele automobila gospodin Kasim je izjavio: ‘’Želim da se zahvalim Elektroprivredi, kad su me kontaktirali to je bilo jedno veliko iznenađenje. Nikada ranije nisam dobio neku sličnu nagradu a i ne učestvujem u nagradnim igrama, ali u vašoj učestvujem jer redovno plaćam račune’’.

 

Vladimir Bojičić, ovom prilikom je izjavio: ”Ovom nagradnom igrom želimo dodatno da nagradimo sve potrošače koji redovno izmiruju svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije, pored popusta od 5 ili 10 odsto koje dobijaju po ovom osnovu. Prije pet godina, svega 33 odsto domaćinstava redovno je izmirivalo svoje obaveze, danas sa ponosom ističemo da, zahvaljujući akciji ZLATNI TIM, ali i akcijama PODIJELIMO TERET, nagradnim igrama, popustima i sl., 45 odsto domaćinstava u Crnoj Gori redovno izmiruje svoje obaveze”, naglasio je Vladimir Bojičić, direktor Funkcionalne cjeline Snabdijevanje, uručujući ključeve automobila potrošačima iz Cetinja i Ulcinja.

 

Drugo kolo nagradne igre NEKA VAS VOZI DOBRA ENERGIJA 2 je u toku, a dobitnik drugog Ford Focus-a znaće se u maju. U bazi za izvlačenje automatski će se naći sva domaćinstva koja 30. aprila budu imala stanje duga 0 eura. Treći Ford Focus dodijeliće se u  julu (za stanje duga 0 na kraju juna), a četvrti u  septembru (za stanje duga 0 na kraju avgusta).    

Treći ciklus nagradne igre planiran je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. godine budu redovno, u kontinuitetu, plaćali račune za utrošenu električnu energiju.  

 

Pozivamo potrošače da iskoriste priliku i uđu u tokove redovnog izmirenja računa, jer se za ovu kategoriju u narednom periodu planiraju programi lojalnosti koji će im donijeti dodatne koristi.

                                                      

 

1 komentar

  1. Giving thanks for your write-up. I know that with today’s complicated world, folks have many beliefs and this has made it to be really hard for learners just like me. However, you have made the idea very easy for me to fully grasp and I now have the awareness of the correct thing. Your own continued reputation as among the top experts about this topic may be boosted through words associated with appreciation from subscribers like me. Thanks, once more.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com