BUDITE SPREMNI: SJUTRA je rijedak astro fenomen koji vam može PROMIJENITI ŽIVOT! - Volim Podgoricu

BUDITE SPREMNI: SJUTRA je rijedak astro fenomen koji vam može PROMIJENITI ŽIVOT!

Saturn i Jupiter su trenutno retrogradni, a Mars se nalazi u retrogradnoj sjenci i vratiće se u Strelca 17. aprila. Nakon ovoga očekuje nas nevjerovatno buran period koji će se igrati našim emocijama, ali i pružiti snagu da izađemo na kraj sa svim životnim neodlučnostima.

Prva četvrtina Mjeseca u Raku započinje 14. aprila. To nas može navesti da se ponovo sretnemo sa energijom koju je Erin donijela 12. aprila. Erin je patuljasta planeta nazvana po grčkoj boginji nesloge koja vlada Vodolijom – znakom suprotnosti i neodlučnosti.

Pitaćemo se da li smo isuviše agresivni ili siloviti u svakodnevnim odnosima sa ljudima, ili je situacija potpuno suprotna. Možda ćemo se osjećati obesnaženo, besmisleno i beznačajno. Bez obzira na to koja osjećanja su dominantna, ona će biti pojačana kako bismo dobili priliku da se fokusiramo na njih, racionalizujemo ih i vratimo emotivni balans.

Veliki zemljani trigon dolazi nam od 14. do 17. aprila i očekuju nas Merkur u Biku, Jupiter u Devici i Pluton u Jarcu. Tokom ovog perioda bićemo veoma prizemni i povezani sa planetom Zemljom. Naša intuicija će biti povišena, kreativni poslovi će nam ići bez ikakve muke i napokon ćemo prepoznati našu jedinstvenu briljantnost zahvaljujući tome što će u prvom planu biti naši umetnički darovi, veštine i talenat.

Polako ćemo početi da vidimo “širu sliku” jer će sve na šta se budemo fokusirali biti otkrivano sa lakoćom. Ovo je savršen period za planiranje i sprovođenje tih planova u djelo, posebno ako su u pitanju stvari za koje ranije nismo imali dovoljno samopouzdanja.

1 komentar

  1. Thanks for sharing your ideas. I might also like to convey that video games have been actually evolving. Modern tools and innovations have made it easier to create practical and interactive games. These types of entertainment games were not that sensible when the real concept was first being used. Just like other styles of technological innovation, video games way too have had to grow by means of many ages. This itself is testimony towards the fast growth and development of video games.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com