NEDA UKRADEN SE UDAJE: Sa mnom ne može biti neko ko nije zanimljiv! - Volim Podgoricu

NEDA UKRADEN SE UDAJE: Sa mnom ne može biti neko ko nije zanimljiv!

Legendarna Neda Ukraden razgovarala je s novinarom Blica te mu otkrila da se uskoro udaje, a i da njoj i njenom muškarcu u krevetu nisu potrebni nikakvi dodatni stimulansi. Neda Ukraden je u intervjuu za Blic otkrila brojne pikanterije, a između ostaloga i da se uskoro udaje!

Iako na pragu sedmog desetljeća, pjevačica je rekla kako danas ima više obožavatelja nego u mladosti.

“Ja sam neko ko briše granicu između starih i mladih. Danas, vjerujte mi, imam više udvarača nego kad mi je bilo 30 ili 25 godina. Zaista, to nije nikakva laž”, rekla je Neda, dodavši: “Da vam pokažem svoje poruke od poznatih i nepoznatih ljudi, vi biste se iznenadili.”

Novinar ju je pitao je li joj laskalo što je u prošlosti glasila kao najpoželjnija žena za kojom su ludjeli političari, na što je Neda rekla kako je političari nikad nisu previše zanimali.

“S političarima se nikad nisam družila previše, a Titu sam pjevala deset puta. To je bila moja obaveza. Što se tiče ostatka muškog roda, ne znam je li itko ikad imao više obožavatelja od mene”, zaključila je Neda.

O svom partneru nije mnogo govorila, osim što je istaknula kako nije riječ ni o kakvoj poznatoj ličnosti jer ona, kaže, nikad ne bi mogla biti s kolegom.

“Nije niko poznat, no kraj mene ne može biti neko nezanimljiv i ko nije jaka ličnost. Mora biti neko kome se divim”, rekla je Ukraden.

Komentirala je i svoj sek*ualni život, rekavši kako nema potrebe za sek*om preko mobitela i golišavim selfiejima.

“Ne trebaju nam nikakvi dodatni stimulansi da bi nam bilo dobro”, zaključila je pjevačica.
(net.hr)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com