HOROR U BRAZILSKOJ LUCI: Veri Stefanović (31) zabili nož u glavu! - Volim Podgoricu

HOROR U BRAZILSKOJ LUCI: Veri Stefanović (31) zabili nož u glavu!

Srpsku violinistkinju Veru Stefanović (31) napala su dvojica lopova u brazilskoj luci Resife i isjekli je i zarili joj nož u glavu dok je bila u društvu prijateljice!
– Pala je na zemlju, a jedan od razbojnika pokušao je da joj otme tašnu. Kad nije uspio, izvukao je nož i zabio joj ga u glavu. Povrijeđena je, uplašena i stalno plače – rekla je lokalnim medijima Tajana de Azavedo, brazilska operska pjevačica sa kojom je Vera putovala. Udar noža u glavu načinio je duboku posjekotinu, krv je obilno prekrila Verine ruke i noge.Vera i Tajana bile su dio muzičke trupe koja je putovala kruzerom “MSC Poesia”, a Resife je bio jedna od destinacija na turi. Nakon ranjavanja, Vera je prebačena na pomenuti kruzer, gdje su joj povrede sanirane.

– Kada je došla sebi, samo je ponavljala da želi da ode. Apsurdno je da nema ni traga policiji na licu mjesta dok se sa broda iskrcava 3.000 turista. Stigli su tek 40 minuta kasnije – rekla je ogorčena Azavedova.

Brod koji plovi pod italijanskom zastavom isplovio je iz Buenos Ajresa 27. marta, na turu koja je obuhvatala brojne južnoameričke luke. Posjeta Resifeu trebalo je da traje sedam sati i uprkos incidentu završena je bez odlaganja.

U saopštenju brazilske policije, međutim, navodi se da nisu dobili nikakvu prijavu napada.

Ipak, policija nakon što je iz medija saznala za incident, započela je istragu istog dana da bi pronašla i uhapsila napadače.

Ipak, oni do danas nisu privedeni. Policajci su se u saopštenju požalili da Vera sa njima nije htjela da kontaktira sve do isplovljavanja kruzera iz Resifea. U saopštenju se naglašava da žrtve ovakvih napada incident moraju da prijave najbližoj policijskoj stanici.

„Nakon incidenta Vera je odbila ponudu da je odvezemo do stanice gdje bi dala izjavu”, navodi se u saopštenju.

(Blic)

4 komentara

  1. BY NO MEANS.. receive click here involved in ‘get paid out to be able to examine email’ websites, they are swindles and you won’t bring in your penny, and they also will not solution the electronic mails connected with grievance! MULTI LEVEL MARKEING also, or maybe actually any web site telling you that the funds will be doubled or trebled from a subject with nights, or perhaps you are going to become prosperous suddenly, are hoaxes. Stay away from these folks!! It may not be difficult to locate genuine dealers on-line. Seek out away call tips. The correct and also telephone range is a superb indication they are genuine. A further beneficial test out should be to send these individuals a strong e-mail prior to deciding to join to find exactly how efficiently many people response. Prevent the particular ‘Get-Rich-Quick’ plans. Hi-def operate!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com