GREŠKOM PRETUČEN: Umro od posledica brutalnih batina! - Volim Podgoricu

GREŠKOM PRETUČEN: Umro od posledica brutalnih batina!

SUBOTICA – Muž mi je greškom pretučen nasmrt. Pronašla sam ga u lokvi krvi, još tri nedelje je živeo, ali se nije budio iz kome.

Samo želim da se njegove ubice pronađu – kaže za Kurir Valerija Bukovac (50), čiji je suprug Zoltan (55) preminuo od posledica prebijanja 3. februara ove godine.

Prema njenim rečima, Zoltana je u dvorištu porodične kuće pretukla grupa mladića koja ga je pomešala sa čovekom kog su tražili zbog ranijeg sukoba.

– Suprug me je 13. januara čekao u dvorištu da se vratim s posla, pa je otvorio kapiju. U blizini je grupa momaka jurila čoveka s kojim su bili u sukobu i koji je utrčao u naše dvorište i sakrio se u kući. Oni su uleteli, u mraku su za mog supruga pomislili da je muškarac kog traže i brutalno ga pretukli – priča Valerija Bukovac.

Ona navodi da su komšije obavestile policiju i Hitnu pomoć.

– Suprug mi je ležao u lokvi krvi. Čula sam da su mu glavu lupali u prozor. Kad su shvatili da su pogrešili, pobegli su, ali su veoma brzo uhvaćeni. Muž mi je prebačen u bolnicu, gde je nakon tronedeljne borbe za život preminuo. Sve vreme je bio na aparatima jer su povrede bile stravične. Polomljena su mu sva rebra i lopatice – kroz suze kaže neutešna Valerija. Ona navodi da se sedmorica momaka M. P., S. L., M. S., L. T., M. B. P., S. N. i O. P. nalaze u pritvoru.

– Pominje se da bi u ubistvo mog supruga mogao biti umešan još jedan mladić  – ispričala je očajna Valerija.

(Kurir)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com