Portal “Volim Podgoricu” zaradio svoj prvi MILION! - Volim Podgoricu

Portal “Volim Podgoricu” zaradio svoj prvi MILION!

Prvi nezavisni portal glavnog grada “Volim Podgoricu” zaradio je, poslije 16 mjeseci postojanja, svoj prvi milion!

Ne radi se, naravno, o milionu eura, ako ste to pomislili.

Zaradili smo svojih prvih milion pregleda za mjesec dana i time, sada i formalno, postali portal sa milionskom čitanošču. Na mjesečnom nivou imamo između 250.000 i 280.000 jedinstvenih posjeta, što znači da toliko ljudi u toku jednog mjeseca posjeti naš portal i da svaki od njih, u prosjeku otvori četiri teksta. Čime smo postali jedan od čitanijih medija u zemlji!

Ponosni smo, s razlogom, jer smo za relativno kratak period uspjeli da steknemo povjerenje čitalaca, da im pružimo tačne i brze informacije, zanimljive i zabavne tekstove, da sve to originalno upakujemo, da ne ličimo na druge, da budemo svoji. I vaši. Naših čitalaca. Građana, bez obzira na to koja su politička opcija, nacija ili vjera.

Sa malom, ali odabranom ekipom, bez finansijera, bez sponzora, javnih, a pogotovo tajnih, dokazali smo da se predan rad i znanje prepoznaju i cijene. Da se cijeni iskrenost i otvorenost. Da se cijeni hrabrost i istrajnost.

Ali, ovo nije kraj. Milion nije naš cilj. Ovo je samo stepenik do cilja.

Želimo da budemo još bolji, još informativniji, još atraktivniji. Želimo da se mnogo više bavimo lokalnom zajednicom. Vašim životima. Problemima. Pobjedama. Da pohvalimo. Afirmišemo. Kritikujemo. Pomognemo. Ukažemo.

Zato nam treba pomoć. Treba nam još tješnja saradnja sa građanima. Potrebna nam je i podrška prijatelja, saradnika, partnera.

Kako možete doprinijeti i postati dio našeg tima?

Možete nam se javljati i slati sve ono – fotografije, tekstove, informacije – za šta vjerujete da zavređuje pažnju, pohvalu, kritiku… Možete ukazati na dobre ili loše primjere. Postanite naši saradnici, kreirajte sadržaj zajedno sa nama.

Ukoliko imate svoj biznis, reklamiranjem na Portalu “Volim Podgoricu” dobijate najbolje targetiranu kampanju za svoje proizvode ili usluge po najpovoljnijoj cijeni,  a istovremeno pomažete naš rad i doprinosite kvalitetnijem sadržaju. Postanite naš partner.

Možete pomoći i donacijama, čime postajete prijatelj Portala “Volim Podgoricu”.

Pišite nam na email [email protected] ili inbox naše FB stranice Volim Podgoricu.

REDAKCIJA

Prvi nezavisni portal Glavnog grada “Volim Podgoricu”

Omladinskih brigada, Podgorica

Tel. +382 67 350 854
Žiro račun 530-22880-49 NLB Montenegro banka
statistika-april

 

 

 

 

 

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com