UDES NA BIOČU: Sudar kamiona i auta, kolone vozila - Volim Podgoricu

UDES NA BIOČU: Sudar kamiona i auta, kolone vozila

Zbog udesa, saobraćaj na magistralnom putu Podgorica – Kolašin, od jutros je više sati obustavljen, što je stvorilo ogromne kolone.

Kako prenosi Televizija Crne Gore na magistralnom putu Podgorica – Kolašin, kod Bioča jutros su se sudarili putničko i teretno vozilo, marke Mercedes. Srećom u udesu niko nije stradao, ali su zbog obustave saobraćaja stvorene ogromne kolone.

Saobraćaj bi uskoro trebalo da bude uspostavljen, javlja TVCG.

Bioče: Uspostavljen željeznički saobraćaj

Željeznički saobraćaj na pruzi Podgorica – Kolašin je uspostavljen nakon 9.30 minuta, nakon što je jutros, zbog odrona, oko sedam sati bio prekinut, saopšteno je kratko iz Uprave policije

“Do prekida saobraćaja je došlo uslijed većeg odrona na šinama ispred ulaza u tunel Bioče – Podgorica”, saopšteno je ranije iz policije.

2 komentara

  1. I am frequently to blogging and i truly appreciate your articles. The content has really peaks my interest. I am about to bookmark your site and keep checking achievable details.

  2. The the next occasion Someone said a weblog, Hopefully it doesnt disappoint me just as much as this place. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something fascinating to say. All I hear is a lot of whining about something that you could fix if you werent too busy in search of attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com