PODGORICA: Posjete Skloništu svakog dana, a prijave za udomljavanje pasa četvrtkom i subotom - Volim Podgoricu

PODGORICA: Posjete Skloništu svakog dana, a prijave za udomljavanje pasa četvrtkom i subotom

Preduzeće Čistoća d.o.o obavještava sve zainteresovane građane da Sklonište za napuštene i izgubljene kućne ljubimce, koje se nalazi na Vrelima ribničkim, mogu posjetiti svakog dana od 15 do 16 časova, a prijave za udomljavanje pasa podnijeti četvrtkom od 15 do 18 časova i subotom u terminu od 10 do 12 sati.

“Četvrtkom i subotom, u navedenom vremenu, zainteresovani građani koji žele da udome psa mogu doći u Sklonište i ostaviti podatke, nakon čega zaposleni iz Društva i volonteri obilaze interesenta kako bi se uvjerili da ispunjava sve uslove za držanje psa”, objašnjavaju oni.

Da bi potencijalni udomitelj mogao da udomi psa iz Skloništa, mora prije svega biti punoljetan ili doći u pratnji punoljetne osobe.

Osim toga, napominju oni, svi potencijalni udomitelji moraju da ispunjavaju uslove koji su predviđeni Zakonom o zaštiti dobrobiti životinja, kao i opštinskim odlukama o držanju kućnih ljubimaca.

Sklonište za napuštene i izgubljene kućne ljubimce nalazi se na Vrelima ribničkim i trenutno raspolaže sa 40 bokseva za smještaj pasa (30 otvorenog i 10 zatvorenog tipa).

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com