Masovna TUČA u Baru: Svi kod tužioca - Volim Podgoricu

Masovna TUČA u Baru: Svi kod tužioca

U Osnovnom državnom tužilaštvu Bar u 13 sati počelo je saslušanje svih 11 učesnika masovne tuče koja se desila sinoć ispred lokala “Lazaro” u ulici Jovana Tomaševića u Baru.

Mladići, svi iz Bara, ranije su odlukama osnovnih tužilaca Nusrete Arapović i Mire Tankosić, bili zadržani u policiji, a odluka je obuhvatila i Asada Agovića (20) koji je u tuči zadobio dvije ubodne rane u predjelu leđa i koji se i dalje nalazi u barskoj bolnici, prenosi portal Jedro.me.

Svim mladićima je na teret za sada stavljeno krivično djelo učestvovanje u tuči. Moguća je i prekvalifikacija krivičnog djela, ako Agovićeve rane od strane ljekara budu okarakterisane kao teške tjelesne povrede, što bi za sobom povuklo da se u slučaj uključi i Viši državni tužilac iz Podgorice.

Prema navodima istražnih organa, u tuči je napadnuta grupa u kojoj su bili Agović, Vladimir Vukić (29), M.V. (17) i Z.V. (18), koji do sada nisu bili ui policijskim evidencijama.

U grupi napadača bili su Slaven Budimić (29), O.B. (18), Jovo Božović (20), Đ.B. (18), N.B. (17), L.L. (18) koji je zadobio povrede glave i zadržan u bolnici i D.P. (17), svi u policijskoj evidenciji.

2 komentara

  1. Hi, I just discovered your blog via yahoo. Your post is truly pertinent to my life right now, and I’m really delighted I found your website.

  2. I image this might be various upon the written content material? then again I still believe that it may be appropriate for nearly any form of subject subject matter, because it will continuously be gratifying to resolve a heat and delightful face or possibly pay attention a voice whilst preliminary landing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com