Besplatne radionice za djecu i roditelje - Volim Podgoricu

Besplatne radionice za djecu i roditelje

Nove radionice u okviru tri tematske cjeline koje su obuhvaćene aktivnostima Razvojnog centra udruženja Roditelji biće ove sedmice održane u utorak, srijedu i subotu, a namijenjene su djeci i roditeljima zajedno, kao i mamama koje doje ili će dojiti svoju djecu.

Razvojni centar se zajedno sa Bibliotekom igračaka nalazi u ulici “Bracana Bracanovića” 74/a u Podgorici.

Za učestvovanje u besplatnim radionicama potrebno je prijaviti djecu i to na email adresu [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Fabecook stranice Igračkoteka i Razvojni centar zbog ograničenog broja mjesta.

Za utorak 17. maj, od 18 sati planirana je radionica posvećena ranom razvoju Učimo kroz igru.Ovo je još jedna u nizu radionica namijenjena djeci predškolskog uzrasta (3-6 godina) u kojoj djeca kroz igru i zabavu vježbaju memoriju, finu motoriku, ali i uče boje, oblike, brojeve… 

Djeca će na radionici raditi u grupama i na neposredan način učiti o socijalnim vještinama. Radionicu vodi psiholog Miloš Bulatović, a broj mjesta je ograničen na 15. Prisustvo i aktivno učešće roditelja je obavezno.

Predavanje o dojenju održaće se u srijedu, 18. maja od 18 sati u Kutku za podršku dojenju, a mame mogu dobiti savjet u vezi sa ovom temom ali i mnogim drugim koje se tiču dojenja. Osim mama na radionice su pozvani njihovi partneri i bebe.

U subotu 21. maja, u 10 sati biće održana radionica Prirodo, evo nas. Ići ćemo u Bašta Ekologika – Mareza , gdje će djecu i roditelje dočekati Odred Izviđača  Njegoš. Djeca će se upoznati sa izviđačkim igrama i vještinama, radom u bašti i kako se podiže šator. Takođe, izviđači će pripremiti par iznenađenja za djecu i roditelje. Radionicu vodi starješina odreda Milan Poka Mijajlović. Djecu je potrebno odvesti na mjesto održavanja radionice I prisustvovati sa njima, a broj učesnika je ograničen na 20.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com