PODGORICA: City Groove: Napravili smo pomak - Volim Podgoricu

PODGORICA: City Groove: Napravili smo pomak

Dan nakon što su kultni Partibrejkersi zatvorili ovogodišnji City Groove festival u Podgorici, direktor ove manifestacije Dragan Bulajić bio je zadovoljan konačnim rezultatom i uvjeren da je napravljen pomak i vrhunski proizvod.

On je u razgovoru sa “Vijestima” kazao da organizatori još ne znaju tačan broj posjetilaca koji je prošao kroz kapije Stadiona malih sportova protekle tri večeri, ali da bi ih sigurno bilo više da je vrijeme bilo naklonjeno festivalu.

“Još nismo sumirali rezultate, ali s obzirom kakvo je vrijeme bilo, pretpostavljam da je moglo biti i mnogo bolje. Kao što ste vidjeli, od posljednjih mjesec dana imali smo tu nesreću da tri najružnija dana u vremenskom smislu budu tokom trajanja festivala. Ipak, zadovoljni smo posjetom”, istakao je Bulajić.

Direktor agencije “Comfortably Numb”, koja stoji iza City Groova, kazao je da su izvođači ponijeli samo pozitivne utiske sa festivala.

“Omogućili smo im svu komociju koju neki izvođač treba da ima da bi imao sjajan nastup. Ispoštovani su dogovori iz ugovora, sve rajder liste… Bili su u prilici da se na najljepši mogući način predstave publici. Vidjeli ste i sami kakav je svaki nastup bio spektakl”, dodao je on.

Ove godine kao novitet uvedeno je veče posvećeno elektronskoj muzici, a da li će isti koncept ostati i naredne godine organizatori će odlučiti nakon komunikacije sa fanovima i prijateljima.

“Što se mene lično tiče, izuzetno sa zadovoljan, mislim da je nastup Fedde Le Granda bio spektakularan – što se tiče zvuka, videa, pirotehnike… Mislim da je to nastup kakav Podgorica do sad nije imala priliku da vidi”, uvjeren je Bulajić.

Ove godine promijenjena je i lokacija festivala, a koja je po Bulajiću bolja od prošlogodišnje (prostor između Tehničkih fakulteta i Tološke šume).

“Lokacija je fantastična, prvo što je u srcu grada, a okolo je šuma, tako da su svi gosti bili oduševljeni. Mislim da je pružila više nego prošlogodišnja. Eto nismo bili u prilici da iskoristimo puni kapacitet. U ovom koji jesmo iskoristili nismo našli nikakvu zamjerku. Potrudili smo se da je maksimalno iskoristimo i kroz naše dorade samog objekta uspjeli smo, smatram, da dosegnemo standarde festivala koji se održavaju u evropskim gradovima”, ističe on.

Bulajić se zahvalio svim posjetiocima, medijima i prijateljima festivala.

Organizatorima City Groovea sada predstoji odmor, a zatim će početi da osluškuju sugestije fanova kako bi počeli pripreme za naredno izdanje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com