Pavićević suspendovan godinu zbog komentara na Fejsbuku! - Volim Podgoricu

Pavićević suspendovan godinu zbog komentara na Fejsbuku!

Košarkaški trener Mihailo Pavićević, rođeni brat šefa stručnog štaba Mornara Đorđija, kažnjen je zabranom vršenja dužnosti u roku od godinu dana, odlučila je Disciplinska komisija Košarkaškog saveza Crne Gore.

U više nego šturom saopštenju na sajtu KSCG, ne navodi se razlog zbog čega je kažnjen bivši selektor mlade reprezentacije Crne Gore.

Kako “Vijesti” nezvanično saznaju, Pavićević je će godinu biti “na hlađenju” zbog uvredljivih komentara na Fejsbuk stranici na račun Saveza nakon finala plej-ofa između Budućnost Volija i Mornara.

Mihailo Pavićević

Fejsbuk stranica na kojoj je objavljen ovaj komentar nije aktivna…

U košarkaškim krugovima se može čuti da je Mihailo Pavićević kazao da to što je objavljeno na Fejsbuku nije uradio on, nego da mu je neko napravio lažni profil na ovoj društvenoj mreži i podmetnuo komentare.

U KSCG, očigledno, nijesu povjerovali u to objašnjenje.

Po završetku četvrte utakmice finala plej-ofa, u kojoj je Budućnost pobjedom došla do odbrane titule, trener Mornara Đorđije Pavićević je bio rezigniran suđenjem.

Ne možemo se boriti protiv kompletnog sistema. Ova trojka nam je uzela prvu utakmicu u Podgorici, ova trojka nam je uzela i ovu u prvom poluvremenu. Mislim da je sramno da se na ovaj način završi jedno finale, ali neka služi njima na čast. Čestitam ekipama koje su na terenu pokušale da pokažu ono što treba da pokažu na ovim utakmicama, ali nije nikome u korist da se na ovaj način završava prvenstvo. Sigurno da mi je žao ove utakmice, kad dođem u situaciju da dajem ovakve izjave poslije finala, sigurno da nije primjereno, ali mi ćemo biti pravi predstavnik crnogorske košarke”, revoltiran je 9. maja bio trener Barana.

Mihailo Pavićević je posljednji u nizu koji je u nedavno završenoj sezoni žestoko kažnjen od Disciplinske komisije KSCG, nakon Bobana Medenice (doživotna suspenzija), Mikaelea Tmušića, Milutina Đukanovića (po dvije godine) i Tadije Dragićevića (pola godine).

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com