U PAMET SE, CRNOGORCI: Evo kako MLADI odgovaraju CRNOGORSKIM POLITIČARIMA! (VIDEO) - Volim Podgoricu

U PAMET SE, CRNOGORCI: Evo kako MLADI odgovaraju CRNOGORSKIM POLITIČARIMA! (VIDEO)

Crnogorski političari, koji su, u velikoj većini, na političkoj sceni već 20 i više godina, vjerovatno su ostali “zaglavljeni” u nekom prošlom vremenu, kada su kod birača “palile” teške riječi, radikalizam, kule i gradovi, avioni i kamioni, obećanja, a raspirivanje nacionalnih i vjerskih sukoba guralo pod tepih sve velike, realne ekonomske probleme kojima su upravo oni, svi zajedno, “darovali” svoj narod.

Mladi ljudi, u Crnoj Gori, kao i u regionu, konačno su im rekli: “Ne zanimate nas”! Na svoj način!

Crnogorski političari, izgleda, još uvijek nijesu svjesni, da registrovani mediji, više ništa ne mogu “sakriti”, niti “objelodaniti” ili “spinovati” jer je u eri interneta i društvenih mreža, svaki građanin – medij!

Društvene mreže je, u poslednje vrijeme, zapljusnuo talas parodija na politička dešavanja, u kojima se mladi, kreativni i savremenim tehnologijama okrenuti, crnogorski građani – sprdaju sa političarima. Kako onima iz vlasti, tako i onima iz opozicije. Internet “magovi” ne prave razliku.

Obrazovanim mladim ljudima u Crnoj Gori je otvoren svijet, oni rade, putem interneta, za strane kompanije, informisani su mnogo bolje i brže od političara, od kojih pojedini, čak ne govore engleski i jedva da znaju upaliti kompjuter!

Oni, kojima takvi političari “kroje sudbinu”, govore engleski kao maternji, a uz to još makar jedan strani jezik, začas naprave i izbace video sadržaj na svoje Youtoube kanale, znaju šta je aktuelno u Americi, a šta u Britaniji, kreću se po beskrajnom internet postranstvu kao po vlastitoj kući, dostupne su im sve informacije, i oni to koriste.

Crnogorski političari, oni isti koji su, na istim mjestima bili i prije četvrt vijeka, obrazovanim mladim ljudima, svojim načinom vođenja politike – vrijeđaju inteligenciju. A mladima se to uopšte ne sviđa. Njihov odgovor nije, međutim. da se priključe nekoj od političkih partija, jer su im sve iste, već da svima poruče da se uozbilje! Te poruke u vidu foto i video parodija su originalne, duhovite, i govore mnogo više od političkih govorancija.

Te poruke govore: “Ne zanimate nas! Nećemo da budemo dio te priče, nećemo da tonemo u veše blato! Hoćemo da živimo kao svi normalni ljudi na planeti! Da učimo, putujemo, radimo, zarađujemo, večeramo u restoranu, vikendom idemo na izlete, i pri tome ne znamo ko je ministar finansija! Hoćemo da MI budemo centar našeg svijeta, a ne VI i vaše govorancije!”

Zbog toga je na nedavnim izborima u Srbiji, mladić koji je sebe nazvao Beli Preletačević i narugao se sa političkom scenom, izišao kao pobjednik u svojoj lokalnoj zajednici.

Ukoliko žele da se dodvore novim generacijama u Crnoj Gori, političari bi morali da promijene rječnik, pristup, frizure, otresu prašinu devedesetih, postanu iskreniji i pošteniji prema onima kojima se obraćaju. Dotle će njihovo “političko djelovanje” završavati u ovakvim parodijama, a njihovim autorima, vjerovatno, ne pada ni na kraj pameti da izlaze na izbore!

(VIDEO) Beli PRELETAČEVIĆ apsolutni pobjednik lokalnih izbora u Srbiji: Vučiću za PETAMA

PLAKAĆETE OD SMJEHA: Internet verzije SUKOBA u Skupštini! (VIDEO/FOTO)

A evo da se podsjetimo kako su mladi u Crnoj Gori vidjeli auteelna politička dešavanja u Skupštini:

Tonska Proba

Propala tonska proba prije svirke.

Posted by Tandaramandara Bros. on Saturday, May 14, 2016

(Volim Podgoricu)

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com