Golden Stejt produžio borbu za finale, rezultat u seriji 3-2 - Volim Podgoricu

Golden Stejt produžio borbu za finale, rezultat u seriji 3-2

Košarkaši Golden Stejta pobijedili su Oklahomu 120:111 u petom meču finala Zapada i smanjili su rezultat u seriji na 3:2.

Sjajna igra košarkaša sa klupe omogućila je Ratnicima da dođu do trijumfa pred svojim navijačima i ostanu u seriji finala. Oklahoma je dugo odolijevala svim pokušajima domaćih, ali na startu posljednje četvrtine Golden Stejt je prelomio sa dvije trojke. Igudala i Barns su vezali trice i donijeli Ratnicima plus 12.

Tanderse to nije pokolebalo da i dalje pokušavaju prići, imali su dva minuta prije kraja dva napada na minus šest, ali su promašili. Baš ka i na pola minuta prije kraja, kada je Djurant ima šansu da trojkom smanji na samo tri zaostatka, ali je ostao kratak.

Duel zvijezda poenterski je pripao igračima Oklahome, ali su Kari (31 poena, sedam skokova, šest asistencija) i Tompson 27 poen, pet skokova imali više pomoći. 14 poena sa klupe dao je Spejts, Bogut je ubacio 15 i imao 14 skokova, Grin 11 poena i 13 uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani 13 poena Ibake, Adams je ostao na osam, a rano je ušao u problem sa faulovima pošto je već na početku prve četvrtine morao na klupu poslije vezanih prekršaja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com