Sjećate li se čuvara plaže? Na snimanjima serije svako imao seks sa svakim… - Volim Podgoricu

Sjećate li se čuvara plaže? Na snimanjima serije svako imao seks sa svakim…

Zvijezde hit serije s početka devedesetih, ‘Baywatch’, Gena Lee Nolin i David Chokachi ponovno rade zajedno na novom dokumentarnom projektu pa su se zajedno prisjetili vremena snimanja ‘Čuvara plaže’.

Prema njihovim riječima glumci su često radili pauze od snimanja i zajedno odlazili u prikolice. Gena Lee Nolin glumila je  Neely Capshaw i otkrila je da joj je to bilo prvo snimanje, ali je vrlo brzo naučila da ‘ako se prikolica ljulja, ne smiješ kucati’.

Sve je to potvrdio i David koji je glumio Codyja Madisona te pritom iznio i teoriju zašto je to bilo tako, piše britanski The Sun. ‘Cijelo vrijeme smo bili goli na plaži, po cijele dane smo bili zajedno. Sunce i more inspirišu različite stvari’, rekao je.

O seksu na snimanju ‘Baywatcha’ već je ranije progovorila i Pamela Anderson koja je rekla: ‘Svi smo imali seks  svuda. U prikolicama, iza njih, oko njih. Mislim da sam spavala sa svakim bar jednom.’

Ne znamo je li jednako vruće bilo na snimanju filma koji je okupio veći dio stare ekipe, ali  ljubitelje ‘Čuvara plaže’  razveseliće vijest da film u bioskopima kreće sljedeće godine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com