Radionice u Razvojnom centru od 6. do 12. juna - Volim Podgoricu

Radionice u Razvojnom centru od 6. do 12. juna

Razvojni centar udruženja Roditelji počinje rad po novom, ljetnjem rasporedu, pa će se radionice održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom, a dio njih će biti organizovan i ujutru, nakon što otpočne školski raspust.

I naredne sedmice će djeca predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta imati priliku da učestvuju u edukativno-kreativnim radionicama.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje: email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inboks Fejsbuk stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

U ponedeljak 6. juna u 18 sati počinje radionica namjenjena ranom razvoju djece Učimo kroz igru.

“Cilj ovih radionica je rana stimulacija kod djece od tri do šest godina kako bi uz pomoć unaprijed osmišljenih igara razvijali svoje potencijale. Takođe, cilj radionica je i razvijanje socijalnih vještina kod djece, druženje sa vršnjacima, zajednički rad i igra. Na ovoj radionici djeca će imati priliku da uče geometrijske oblike, boje, brojeve, ali i da vježbaju finu motoriku uz pomoć didaktičkog materijala”, saopšteno je iz Udruženja Roditelji.

..

Radionicu vodi psihološkinja Jelena Kastratović, a broj mjesta je ograničen na 15. Mogu se prijaviti djeca predškolskog uzrasta.

“Oblik, boja, slovo, ilustracija, fotografija elementi su koji nas vizuelno ukružuju bez obzira na to da li smo kući, u prodavnici, školi, ulici… Njihovim kombimovanjem bavi se serija radionica Mali svijet grafičkog dizajna koju vodi grafička dizajnerka Slađana Bajić-Bogdanović. Na radionici koja biti održana u srijedu 8. juna od 18 časova, djeca će praviti poster na neku od zadatih tema. Učiće o posteru kao sredstvu komunikacije, formatima kao i njegovim obaveznim elementima”, navodi se u saopštenju.

Mogu se prijaviti djeca osnovnoškoskog uzrasta, a broj mjesta je ograničen na 20.

..

“Za petak, 10. jun, u 18 sati najavljujemo početak serije novih radionica pod nazivom Hajde da budemo drugari. Djeca će na radionicama učiti o vrijednostima na kojima se zasniva drugarstvo i prijateljstvo, kao što su tolerancija i poštovanje različitosti, kao i osjećaju saosjećanja, a kroz različite interaktivne metode rada. Koje su to osobine kod nas i kod drugih koje su dobre i koje pomažu da imamo dobre odnose u društvu? Takođe će na radionici učiti o tome kako da rješavaju mirnim putem konfliktne situacije sa vršnjacima, kroz njihovu simulaciju, i kako da pomognu i sebi i drugarima ako se nađu u konfliktnoj situaciji”, saopštavaju Roditelji.

Radionicu vodi socijalna radnica Snežana Milačić. Mogu se prijaviti djeca uzrasta od devet do 14 godina, a broj mjesta ograničen je na 15.

1 komentar

  1. It’s rather a cool as well as beneficial little bit of information. I will be happy which you discussed this kind of useful information with us. Make sure you stop us current like this. Appreciate discussing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com