Nikola Janović predsjednik VSCG-a nakon OI - Volim Podgoricu

Nikola Janović predsjednik VSCG-a nakon OI

U kapici sa državnim grbom je osvojio mnogo medalja, bio je prvak Evrope, legenda je i jedan od najboljih igrača u istoriji crnogorskog vaterpola, a sada je vrijeme za neke nove izazove, van bazena Nikola Janović je, za sada, jedini i najozbiljniji kandidat za novog predsjednika Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, saznaju Dnevne novine.

Nikola Janović

 Naime, aktuelni predsjednik našeg saveza, Srđan Kovačević, odlazi poslije Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru i time će se završiti period od deset godina u kojem je odrađen odličan posao. Za vrijeme njegovog mandata je osvojeno zlato u Malagi, srebro na Evropskim prvenstvima u Ajndhovenu 2012. i Beogradu ove godine, dok je u Barseloni 2013. godine osvojena srebrna medalja. Takođe, treba napomenuti i osvajanje

Svjetske lige 2009. godine koja je organizovana u Podgorici, kao rekonstrukcija bazena u Nikšiću.

Ako ne bude nika^cvih promjena, legendarna “osmica” će tako postati prvi čovjek našeg saveza, ali prije toga njegovu kandidaturu treba da izglasa Upravni odbor VPSCG. Tu ne bi trebalo da bude problema, jer teško je zamisliti da neko ne da glas legendi, Nikoli Janoviću.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com