(VIDEO) Bizaran tretman uljepšavanja osvaja svijet: Da li biste se usudili da ga isprobate? - Volim Podgoricu

(VIDEO) Bizaran tretman uljepšavanja osvaja svijet: Da li biste se usudili da ga isprobate?

Da li biste dozvolili da vam ubrizgaju potencijalno smrtonosan gas ispod oka, kako biste se zauvijek riješili tamnih podočnjaka? Djeluje bizarno, ali ovaj tretman uljepšavanja je sve popularniji u svijetu, a izgleda toliko bolno da će od samog gledanja videa da vam izleti jedno “auć”.
Ubrizgavanje ugljen-dioksida direktno ispod tanke i osjetljive kože oka djeluje bukvalno kao poslednja stvar na koju bi većina normalnih žena pristala. Međutim, slike koje pokazuju rezultate ubijedile su sve veći broj žena da pokušaju na ovaj način da se riješe ružnih kesa i tamnih podočnjaka i ne pitaju za cijenu!

Postupak djeluje prilično jednostavno, ali zastrašujuće i bolno. Kozmetičar pomoću tanke igle ubrizgava gas direktno ispod kože, i to tako da čitavo oko otekne u roku od nekoliko sekundi.

Iako djeluje bolno, kozmetičari tvrde da pacijenti mogu da osjete samo blag osjećaj pritiska i ništa više. Budući da je iglica veoma tanka, čak ne dolazi ni do krvarenja.

Ideja nije nova i koristi se po nekim francuskim banjama od 30-ih godina prošlog vijeka. Naime, ubrizgavanjem ovog gasa trebalo bi da dođe do povećane koncentracije kiseonika u predjelu podočnjaka što čini da tamna boja nestane. Isti postupak se koristi i za ukljanjanje strija.

Takozvana “karboksiterapija” ujedno i smanjuje bore, pospješuje proizvodnju kolagena i smatraju je dobrom zamjenom za botoks.

I dok se polovina svijeta iščuđava i zgražava, druga polovina hrli na ove tretmane jer su efekti navodno sjajni. Gas se nakon ubrizgavanja prirodno apsorbuje, pa nema potrebe da se na bilo koji način izbacuje, a da bi se vidjeli prvi rezultati na podočnjacima potrebno je šest tretmana. Za strije i ožiljke treba više.

(24 sata)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com