Boban K. (43) ubijen u Njemačkoj jer je štitio ćerku od prisilne udaje! - Volim Podgoricu

Boban K. (43) ubijen u Njemačkoj jer je štitio ćerku od prisilne udaje!

Muškarac Boban K. (43), rodom iz Srbije, nastradao je u obračunu u Hamburgu u pokušaju da svoju ćerku zaštiti od prisilne udaje, prenose nemački mediji.

Zbog ovog zločina, koji se dogodio u hamburškom naselju Harburg u četvrtak, uhapšeno je šest osoba. Nekoliko kilometara od mjesta zločina policija je privela dvojicu muškaraca, takođe iz Srbije, starih 20 i 27. godina, prenosi “Blid”.

Foto: Bild / screenshot

Kako je saopšteno, trenutno se ispituje mogućnost umiješanosti ove dvije osobe u zločin. Osim njihovog vozila, ispituje se i drugo vozilo, kojim je pobjegao ubica. Njemački mediji navode je policija uhapsila još četvoro osumnjičenih.

Foto: Bild / screenshot

Boban K. (43) je ubijen kada je parkirao svoj plavi “mercedes”, a drugo vozilo se zaustavilo pored njega. Pali su prvi pucnji, koji su razbili prozorsko staklo, a zatim je žrtva pogođena u glavu i preminula na licu mjesta.

Spekuliše se da je Boban već godinama bio izložen pritisku drugih članova porodice koji su željeli da se njegova ćerka uda za muškarca iz druge porodice, izveijstio je sajt “Mopo”. Kako se navodi, druga porodica je bacila oko na nju kada je imala svega 14 godina, a danas ima 19.

Boban K. je, međutim, želio da spriječi da se ćerka uda protiv svoje volje i tako se rasplamsala porodična svađa: najprije verbalna, potom su uslijedili fizički obračuni, a sve se završilo pucnjem u glavu.

Boban K, koji je trgovao sekundarnim sirovinama, imao je četvoro djece, a jedan od stanovnika naselja (30) rekao je za “Bild” da bi “sve dao za svoju djecu.”

(blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com