ČUDESNI NAPITAK OD DVA SASTOJKA: Za 5 dana 5 kg manje! (RECEPT) - Volim Podgoricu

ČUDESNI NAPITAK OD DVA SASTOJKA: Za 5 dana 5 kg manje! (RECEPT)

Ko se borite s viškom kilograma, osim što se osjećate loše zbog svog izgleda, masne naslage su ozbiljna prijetnja za vaše cjelokupno zdravlje. Mogu dovesti do hipertenzije, dijabetesa, bolesti srca, slabe proizvodnje žuči, itd.

Dolaskom toplijeg vremena i visokih temperatura u svima se probudi želja za ljepšim izgledom. Ako se borite sa viškom kilograma, osim što se osjećate loše zbog svog izgleda, masne naslage su ozbiljna prijetnja za vaše cjelokupno zdravlje.

Mogu dovesti do hipertenzije, dijabetesa, bolesti srca, slabe proizvodnje žuči, itd. A masne naslage mogu negativno uticati na zglobove, kukove, kolena, jetru, bubrege i srce. Gubitak težine ne mora uvijek biti težak jer postoje namirnice koje mogu ubrzati proces mršavljenja.

Donosimo jedan sasvim prirodan i zanimljiv recept koji će vam pomoći pri borbi s viškom kilograma.

SASTOJCI:

– 3 decilitra vode
– limun
– 60 grama peršuna

UPUTSTVA:

Nasjeckajte peršun na sitne komadiće, iscijedite limun, i stavite u posudu. Zatim prelijte vodu preko njih.

Konzumirajte ovaj napitak na prazan želudac tokom pet dana. Zatim, potrebno je napraviti 10 dana pauze i ponoviti postupak ako je potrebno.

Kako djeluje?

Peršun, koji je ključni sastojak u ovom receptu, djeluje kao prirodni diuretik, a ispira višak tečnosti iz tijela. Piće ubrzava metabolizam i podstiče proces sagorijevanje masnoća. Štaviše, ono eliminiše toksine iz tijela, povećava energiju i snabdijeva tijelo vitaminima i mineralima, piše bestheatlhiguide.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com