UPOZORENJE ASTROLOGA: Večeras je PUN MJESEC i IZAZVAĆE potpuni HAOS - Volim Podgoricu

UPOZORENJE ASTROLOGA: Večeras je PUN MJESEC i IZAZVAĆE potpuni HAOS

Pun mjesec uoči ljetnje dugodnevnice je događaj koji se dešava jednom u životu. Nije se dogodio već više od 70 godina, a ponoviće se tek 2094. godine. Međutim, astrolozi upozoravaju da bi ova pojava mogla da izazove haos među populacijom.

Pun mjesec koji će se pojaviti u ponedeljak 20. juna, samo dan prije ljetnje dugodnevice, mogao bi da izazove haos, halucinacije, pa čak i masovne pucnjave, upozoravaju astrolozi.

Timoti Haloran, osnivač YouTube kanala “Rasa Lila Healaing YouTube Astrology”, napravio je specijalan video-snimak u kojem je upozorio da bi događaji oko dugodnevice mogli da budu prilično burni.

On je napomenuo da će 20. juna doći do “povećane energije” koja bi mogla da izazove “ludilo, halucinacije i nasilničko ponašanje” među populacijom.

“Riječi kao što su prosvjećenje i osvjetljenje generalno se doživljaju kao nešto što je prelijepo i čemu treba težiti.

Međutim, svijetlo je prodorno i vrelo i ponekad može da bude nepodnošljivo, naročito za nas u sjevernoj hemisferi tokom letnje dugodnevice”, rekao je Timoti.

Timoti je napomenuo da je ono što se trenutno dešava kao “džinovski talas koji će udariti na naša vjerovanja i gledišta, koji će ih uništiti u paramparčad i koji će otkriti realnost za koju nismo ni znali da postoji”.

U svom snimku je takođe napomenuo da svako ko postane psihopata tokom 20. juna mora da bude zaključan i “bombardovan” ljubavlju od strane najprivlačnijih ljudi na svijetu.

Pun mjesec tokom ljetnje dugodnevice nije se dogodio već 70 godina i neće se ponoviti sve do 2094. godine. Tokom dugodnevice dan će trajati duže od 15 sati, a na nebu će se istovremeno vidjeti i Sunce i Mjesec.

(b92)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com