Zadovoljni brojem putnika: Do Moskve za 53 sata! - Volim Podgoricu

Zadovoljni brojem putnika: Do Moskve za 53 sata!

Nakon što je u susret sezoni Željeznički prevoz nedavno proširio ponudu u međunarodnom saobraćaju direktnim kolima za Moskvu, Budimpeštu i Prag, u ŽPCG zadovoljni su brojem putnika.

“Za sada zainteresovanost putnika postoji. U junu je veća frekfencija putnika iz Moskve prema Baru, dok u avgustu i krajem sezone očekujemo da bude veća frekfencija iz Bara prema Moskvi. Cijena karte u spavaćim kolima na relaciji Bar – Moskva je oko 240 eura, povratna na relaciji Bar-Prag-Bar je 247 eura dok je povratna u spavaćim kolima Bar-Budimpešta 64 eura” navela je za Antenu M PR ŽPCG Vesna Vučinić.

Direktna kursna kola iz Moskve, preko Minska saobraćaće do 16. septembra i to srijedom i petkom, a iz Bara za Moskvu do 17. septembra četvrtkom i subotom.

“Iz Bara prema Moskvi su potrebna 53 sata” navodi Vučinić.

Upitana da li će više vozova zbog sezone ove godine saobraćati u lokalnom saobraćaju, Vučinić kaže da za sada imaju dovoljan broj polazaka iz Podgorice prema Baru.

“Međutim, ako primijetimo da je zainteresovanost putnika na toj relaciji povećana, svakako ćemo uvesti još polazaka. Svaki voz koji izađe iz stanice je ispravan i bezbjedan za putovanje, jer prije nego što krene iz stanice prođe tehnički pregled”, uvjerava ona.

Direktna kursna kola iz Praga saobraćaće utorkom i petkom, a iz Bara za Prag četvrtkom i nedjeljom.

Kola iz Budimpešte saobraćaju utorkom i petkom, a iz Bara za Budimpeštu srijedom i subotom.

2 komentara

  1. Hey there guys, newbie here. I’ve lurked about here for a little while and thought I’d take part in! Looks like you’ve got quite a good place here

  2. Several years of in depth study along with advancement triggered by far the most outstanding headset loudspeaker actually developed. Bests capabilities extremely superior supplies in addition to building to supply a new higher level of audio reliability as well as quality. Combining extra-large audio motorists plus a high-power digital camera amp, Is better than gives a good unprecedented combination of super heavy bass sounds, easy undistorted highs, and really clear vocals in no way noticed just before from headset.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com